SPORNIH 691,66 KUNA

'KOGA VI PRAVITE BUDALOM? JA TO NEĆU I NE ŽELIM PLATITI' Supruga nogometaša Domagoja Vide zbog računa za vodu zaratila s nadležnim institucijama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2018. u 10:52

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. Na fotografiji: Ivana Vida, supruga Domagoja Vide.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Ivana Vida

Ivana Vida (24), supruga "srebrnog" nogometaša Domagoja Vide (29), u utorak se na društvenoj mreži požalila na problem s računom za vodu koji će, čini se, svoj epilog imati na sudu.

- Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro - napisala je ljutita Ivana. Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu slala je e-mailove i pritužbe, a s prijateljima je podijelila i čitavu prepisku koju je imala s njima.

- Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - bila je i više nego izravna supruga našeg sportaša.

- Ako je pukla cijev, pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - napomenula je gospođa Vida i najavila da će pravdu, bude li trebalo, istjerati tužbama.

- Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe, prođe - zaključila je Ivana.

Izdvajamo