NAPETO FINALE

KOJA DJEVOJKA ĆE DOBITI PRSTEN? Marko u zadnji čas promijenio mišljenje, a mama Merima zaključila: 'Nijedna cura nije ono što moj sin traži!'

 
Adnan, Igor, Elvis i Marko
 Nova TV

Velika završnica emisije "Ženim sina?" donosi konačan odgovor na pitanje koja će djevojka doći do prstena i njime zapečatiti svoju ljubav. Kroz dosadašnje epizode gledatelji su mogli vidjeti kako oženiti sina definitivno nije lak zadatak za njihove majke. Svaka je u showu imala svoju favoritkinju, ali ipak ne možemo znati jesu li djevojke koje se njima sviđaju one koje će naposljetku odabrati i njihovi sinovi.

Toga je dobro svjesna i Elanoris.

- Ovu odluku prepuštam samo njemu. Dobit će moj savjet, ali će sam morati odlučiti - izjavila je Elvisova majka.

Nova TV
Elvis Vaupotić

- Prebrzo je prošlo, puno je emocija i svega, ali jako sam zadovoljan sa svime - istaknuo je pak uzbuđeni Elvis pred samo finale u kojemu će njegov izbor biti Stanka ili Tihana.

Nova TV
Adnan i mama Merima

Merima pak razmišlja drugačije.

- Bilo je lijepo družiti se s curama, meni je bilo jako kratko, ali niti jedna cura nije ono što Adnan traži - zaključila je Merima.

Nova TV
Adnan Avdić

- Neke djevojke nisu igrale fair play. Bilo je ovo jedno veliko iskustvo, a koga ću odabrati, to sam znao već na Brijunima, nemam dileme - samouvjeren je Adnan, za čije će se srce boriti Karolina i Lea.

Mama Marica je, pak, puno zabrinutija pred finale.

- Brine me kako će to na kraju ispasti. Godine idu, a htjela sam da moj sin bude s nekim sretan... Ja sam čak promijenila svoje mišljenje - izjavila je Igorova majka.

Nova TV
Igor Bjelošević

Nova TV
Igor i mama Marica

- Moj favorit postoji od prvoga dana - uzvratio je Igor, koji će birati između Višnje i Hanny.

S druge strane, mama Ana poprilično se vezala uz djevojke.

- Žao mi je što će se sve te cure razići, svaka će otići na svoj kraj i neću čuti ništa o njima - istaknula je.

Nova TV
Marko Sandalić

Nova TV
Marko i mama Ana

- Za mene je sve ovo puno dublje. Ovo nije kraj, ovo je možda kraj početka. Moja odluka se promijenila u zadnji čas - rekao je pak Marko, koji će se u finalu morati odlučiti između Nives i Marije.

Vrijeme odluke se bliži, a koja će od djevojaka doći do prstena, ne propustite doznati u petak od 22 sata u finalnoj epizodi prve sezone showa "Ženim sina?" na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:11