PRETJERANA SLIČNOST?

KRALJEVSKO OSOBLJE JE ZBUNJENO, A SURADNICI KATE MIDDLETON SE ŽIVCIRAJU Pozadina sukoba Kate i Meghan mogla bi biti najgluplja ikad!

 
Meghan i Kate
 Gareth Fuller/Adrian Dennis / Reuters

Glasine o razdoru između Meghan Markle i Kate Middleton kruže već tjednima, nakon što su neki izvori kojima je poznata situacija unutar kraljevske obitelji u javnost iznijeli detalje o odnosu njih dvije. Sada mnogi optužuju Meghan za kopiranje Kate kada je riječ o odijevanju, a zbog toga je navodno zbunjeno i kraljevsko osoblje, piše The Mirror.

Glamuroznoj vojvotkinji od Sussexa svijet mode nije stran, a poznata je i po svojim pojavljivanjima na crvenom tepihu u sakoima i hlačama, inspirirana njezinim likom u seriji Suits, u kojoj je glumila.

No otkako se pridružila kraljevskoj obitelji, prešla je na nešto tradicionalnije odijevanje i izgled. Tako se počela odlučivati za duže haljine, formalne kapute i svevremenske boje prikladne događajima kojima prisustvuje.

Zbog takvih promjena u njezinom stilu neki smatraju da Meghan sada kopira stil Kate Middleton, a i kraljevsko osoblje navodno je time iznervirano.

Jedan je izvor u nedjelju rekao za The Sun da su svi zbunjeni te da ova promjena Meghanina stila nije prošla nezamijećeno u Kateinim krugovima.

'Meghan je bila ikona stila i znala je što nositi. No otkako je postala članica kraljevske obitelji, čini se da je malo izgubljena. Umjesto da slijedi svoj stil, počela je kopirati ono što Kate nosi, a sada to čini više nego ikad. Katein je izgled uvijek u stilu. Ona je članica te obitelji već godinama i zna protokol. Stoga ima smisla da Meghan inspiraciju pronalazi u njoj.'

Poznato je da s vremena na vrijeme dvije vojvotkinje nose kreacije istih britanskih dizajnera, a prema nekim je informacijama Kate i ranije davala Meghan modne savjete.

No prema posljednjim izvještajima iz kraljevske palače, Katein tim sada takve pretjerane sličnosti živcira.

Fanovi, s druge strane, nisu uvjereni u takve optužbe, a neki smatraju da se Meghan jednostavno prilagođava svojoj novoj ulozi.

'Obje nose sličnu odjeću, zar je to zločin? Svatko može nositi što želi, to ne znači da nekoga kopira!', napisali su fanovi na Twitteru, dok su drugi primijetili da je i Kate primala modne savjete od Meghan, što se vidi iz njezinog prošlotjednog pojavljivanja na Cipru, gdje je nosila hlače i sako, po uzoru na Meghan.

'Tko tu koga kopira? Prvo je Kate kopirala Meghan, a sada Meghan kopira Kate. I ja imam crvenu haljinu pa ne kopiran Kate. Kako smiješno...', napisala je jedna obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:47