AUSTRALSKA POP DIVA

KYLIE MINOGUE NAPOKON POKAZALA NOVOGA DEČKA Više od godinu dana patila je zbog propalih zaruka, ali on joj je vratio vjeru u ljubav

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.05.2018. u 13:04

GLASGOW, SCOTLAND - AUGUST 03: Singer Kylie Minogue performs during the Closing Ceremony for the Glasgow 2014 Commonwealth Games at Hampden Park on August 3, 2014 in Glasgow, United Kingdom. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)
Getty Images

Kylie Minogue

 

Kylie Minogue nedavno je objavila 14. studijski album "Golden", a u ponedjeljak je proslavila 50. rođendan. Iako nikad nije bila obožavateljica velikih proslava, za svojih pola stoljeća života odlučila je napraviti iznimku, prenio je Daily Mail. Australska pjevačica okupila je prijatelje i kolege u luksuznom londonskom hotelu Chiltern Firehouse, gdje su se zabavljali do jutra, a slavljenica je gostima u jednom trenutku i zapjevala.

Jubilarni 50. rođendan Kylie je iskoristila i kako bi svijetu napokon predstavila novoga dečka. Tako je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj strastveno grli Paula Solomonsa, kreativnog urednika britanskog časopisa GQ, što je oduševilo njezine brojne pratitelje, koji su je odmah zatrpali čestitkama i lijepim željama.

Paul, za kojega se pretpostavlja da je u 40-ima, vezu s Minogue započeo je u travnju, godinu i dva mjeseca nakon što je australska pjevačica razvrgnula zaruke s britanskim glumcem Joshuom Sasseom (30).

- Nadam se da ćeš napokon biti sretna! Zaslužuješ sve najbolje! A ti, Paule, dobro nam čuvaj našu princezu! - napisali su obožavatelji ispod Kylieine fotografije s novim dečkom Solomonsom.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo