NOVI SVIJET

LEGENDARNI PJEVAČ PRIZNAO 'Bio sam paranoičan nakon što sam upoznao prvog homoseksualca. Gotovo sam pobjegao kući!'

CHELMSFORD, ENGLAND - AUGUST 22: Tom Jones performs on Day 1 of the V Festival at Hylands Park on August 22, 2015 in Chelmsford, England. (Photo by Tristan Fewings/Getty Images)
 Tristan Fewings / Getty Images / 2015 Getty Images

Legendarni pjevač, Tom Jones (75), pričao je u intervjuu za magazin Big Issue o svojim počecima u glazbenoj industriji. Od njegovih doživljaja najviše odskače prisjećanje na trenutak kad je u Londonu upoznao prvog homoseksualca. Jones nije skrivao činjenicu da je gajio mnoge predrasude prema gay muškarcima, uključujući i njegovog prvog producenta Joea Meeka.

- Bio sam spreman na mnoge aspekte glazbene industrije, ali sam ostao zabezeknut kad sam upoznao Meeka jer je bio homoseksualac. Odmah sam pomislio - ovo je London, centar glazbene scene. Ako ima više homoseksualaca ovdje, vraćam se nazad u svoj Cardiff (Wales).

Nakon tog susreta postao je paranoidan te je i svojeg menadžera Petera Sullivana odmah upitao da li on slučajno nije "jedan od onih gejeva". Na njegovu sreću, ubrzo je saznao da biti gay nije uvjet da bi se uspjelo u glazbenoj industriji te da, gle čuda, u Londonu ima i heteroseksualaca (koje je u prvi mah nazvao normalnim ljudima pa se iste sekunde ispravio i rekao da su svi ljudi, bez obzira na seksualnu orijentaciju - normalni).

Na kraju se ipak nije vratio u Wales, a svijet nije ostao bez "Green green grass of home".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:55