ŠUTIO O SVEMU

'MA NISAM JA NIKAKAV HEROJ. NEUGODNO MI JE PRIČATI O TOME' Slavni glumac otkrio kako je spasio dostavljača od huligana koji su ga htjeli opljačkati

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.09.2018. u 00:00

SEOUL, SOUTH KOREA - APRIL 12: Benedict Cumberbatch attends the press conference for 'Avengers Infinity War' Seoul premiere on April 12, 2018 in Seoul, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch (42) definitivno jest zvijezda s 'A liste', ali ovaj popularni engleski glumac itekako je ostao skroman i prizemljen.

To je dokazao lani, kad je potpunog stranca spasio od pljačkaša, a o svojem herojstvu nije želio javno govoriti sve do sad, kad ga je na njegov nesebičan čin podsjetila američka komičarka Ellen DeGeneres (60), koja je Benedicta ugostila u svojem talk showu.

Naime, junak filma "Igra oponašanja" u studenom prošle godine sa suprugom, kazališnom redateljicom Sophie Hunter (40), vozio se Uberom, kad je u centru Londona, i to sasvim slučajno, iz auta vidio kako četvorica mladića pokušavaju opljačkati dostavljača koji je bio na biciklu.

- Bilo je jasno da je čovjek u opasnosti. Cumberbatch mi je naredio da stanem, izjurio je van iz auta i jednostavno povukao napadače... Dečki su odmah pobjegli - ispričao je tek ove godine, točnije u lipnju, vozač Ubera.

- Ma nisam ja nikakav heroj, sve je to preuveličano... Čudno mi je i neugodno pričati o tome... Ali da, u tom trenutku nisam previše razmišljao, a moglo je biti svega - noževa, bacanja kiseline - nikad ne znaš što se može dogoditi u takvoj situaciji - rekao je engleski glumac u showu Ellen DeGeneres, a prenio je BBC. Benedict je čak zaustavio i promet kako bi drugi putnici eventualno mogli svjedočiti o nemilom događaju.

Inače, londonska policija nikad nije uhitila mladiće koji su napali dostavljača.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo