PJEVAČICA U SEDMOM NEBU

MAJA ŠUPUT O BRAKU 'Nakitio me čovjek, kao božićnu jelku! Nama je samo da je dobar restoran, hotel, da se sredimo, da pijemo dobro vino, isti smo!'

 
 INSTAGRAM

- Za medije sam Maja Šuput, na papirima sam Maja Šuput Tatarinov, a u duši sam Maja Tatarinov - rekla je naša poznata pjevačica za "IN magazin" Nove TV i time sve odala - zaljubljena je i presretna u braku.

- Osjećaj je isti kao i prije, samo što sad imam i prsten. Nakitio me čovjek, kao božićnu jelku! - šali se Maja.

Na pitanje što je tajna uspješnog braka pjevačica odgovara kako je najviše zahvalna što se budi uz pozitivnog čovjeka s kojim dijeli isti način života.

- Meni je samo da je dobar restoran, hotel, da se sredimo, da pijemo dobro vino…, a takav je i on! - iskrena je Šuput Tatarinov.

Otkrila je i kako misli ukomponirati majčinstvo u svoj pretrpani hedonistički raspored.

- Bez problema, već smo se oko svega dogovorili, pa i oko bebina imena! I nije hrvatsko - rekla je Maja, no ipak nije željela otkriti odabrano ime kako ga ne bi urekla.

Pjevačica se osvrnula i na svoje stylinge za koje mnogi smatraju da su vrlo ekstravagantni, no i da savršeno pristaju njezinu karakteru.

- Danas su mi rekli da izgledam kao flamingo, tepih za WC... Da ja imam takav tepih za WC, jako bih rado po njemu gazila - vrckavo je zaključila Maja za "IN magazin" Nove TV.

View this post on Instagram

Dream team @supertalenthr

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:36