OMILJENI TV CHEFOVI

MAJSTORI KUHINJE OTVORILI DUŠE Pažanin tvrdi da je emotivac, Janković otkrio što najviše mrzi raditi: 'Dođem mamuran, a oni mi to natovare...'

 
 INSTAGRAM

- Jadna žena koja treba pripremiti jelo muškarcu da ga pridobije - rekao je Mate Janković, koji je s Ivanom Pažaninom gostovao u “Ženskim pričama” Marijane Perinić.

Janković je otkrio kako je kao klinac želio biti pomorac te dodao da je sto puta zažalio što je, na nagovor obiteljskoga prijatelja, postao kuhar.

- Ja, recimo, mrzim čistiti ribu... Ne govorim o stotinama kilograma koje sam morao čistiti, nego o tonama. Govorim o danima kada dolaziš na posao mamuran jer imaš 18 godina, a čeka te 380 kilograma sipe i posuda s hladnom vodom. I ne izlaziš dok to sve ne očistiš - prisjetio se Janković.

Njegov kolega Pažanin priznao je da je veliki emotivac, poput svojega idola Miše Kovača, a otkrio je i da najviše voli hranu koju mu netko drugi skuha.

Najavio je da će na splitskoj Rivi uskoro otvoriti svoj restoran Storija jer, znaju svi koji Pažanina gledaju u RTL-ovu kulinarskom showu, doslovno svako jelo mora imati svoju priču.

I Janković i Pažanin naglasili su kako su, kad ne snimaju popularni show "Tri, dva, jedan - kuhaj!", manje kritični, nego na TV ekranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:02