NIJE SE SUZDRŽAVALA

MANEKENKA ZAVRŠILA NA VEČERI S ANGELINOM JOLIE, BILA JE TO VEČER IZ NOĆNE MORE! 'Kakva užasna žena, ispričat ću vam kako je to izgledalo...'

 
Caprice
 Profimedia, Backgrid UK

Amerikanka Caprice Bourret (47), koja od 1996. godine živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, televizijsko lice i poduzetnica, tj. vlasnica modnoga brenda By Caprice, u intervjuu za New! Magazine progovorila je o pikanterijama iz razdoblja kad je bila na vrhuncu slave.

- Bila sam poprilično razuzdana, koliko sam samo pila! Nikad se nisam drogirala, ali znala sam vraški dobro potegnuti! Bez problema bih strusila bocu votke, sama samcata! Dečki bi kraj mene padali pod stol! - prisjetila se bez zadrške Caprice, a prenio je Daily Mail.

Ali ono što je najviše zaintrigiralo javnost bio je opis njezina susreta sa slavnom holivudskom glumicom Angelinom Jolie (43).

- Jednom sam večerala s njom, kao i s Bradom Pittom, ali odvojeno. Ne mogu se sjetiti jesu li oni tad već bili u braku, ali Angelina je bila grozna. Ponašala se kao prava kučka! Tijekom večere nije progovorila niti jednu riječ - samo je sjedila i buljila u prazno. Iskreno, bila je užasna...

Brad je, sasvim suprotno, jako dobar momak, nevjerojatno pristojan i drag, Jennifer Aniston definitivno je bolji izbor žene za njega - zaključila je Caprice.

BERLIN, GERMANY - JUNE 04:  Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the red carpet for the 'WORLD WAR Z' Germany Premiere at Sony Centre on June 4, 2013 in Berlin, Germany.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for Paramount Pictures)
Getty Images / Getty Images for Paramount Pictures
Brad Pitt i Angelina Jolie snimljeni 2013. godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:48