LJUBAV NIJE UGASLA

Marijana SMS-om potvrdila: Nemeš i ja smo opet zajedno!

Zagreb, 030711.Finalisti Big brothera u studiju RTL-a u zavrsnoj emisiji sa voditeljicom Antonijom Blace.Na slici: Marijana Cvrljak.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srdjan Vrancic / CROPIX / (C)2009 Srdjan Vrancic / CROPIX

Nemeš i Marijana opet su zajedno i idu dalje, potvrdila je sama Marijana, pobjednica regionalnog Big Brothera. Marijana se nada kako će mediji sada izaći iz njenog privatnog života te kako će ovo doista biti točka na 'i', piše RTL.

Marijana je vijest o pomirenju potvrdila SMS-om emisiji Exkluziv Tabloid, a on glasi:

"Bok, Exkluziv! Ako vam išta znači, evo vam prvima potvrda da je istina da smo se pomirili! Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje."

Čini se kako se Nemeš nakon putovanja po Europi javio Marijani i ispričao za sve ružne stvari koje je izgovorio u finalu. Što god da je rekao je izgleda upalilo, ali to ne znači da su svi zbog toga sretni.

Nemeš se zbog Marijane udaljio od svoje obitelji, pogotovo od majke koju je vijest o njihovoj vezi prikovala za krevet. Upravo zbog ljubavi prema kolegici iz Big Brothera Nemeš je u svađi sa cijelom obitelji, ali čini se kako to njihovu ljubav čini samo romantičnijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10