NIKAD KRAJA ZLIM JEZICIMA

MARTINA TOMČIĆ OPAKO SPUSTILA HEJTERICI Na njezinu stranu stali i korisnici društvenih mreža: 'Takve treba javno pokazati pa nek' se srame!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.12.2018. u 12:52

Zagreb, 011216.
Antena Zagreb organizirala je natjecanje skolskih bendova u akciji Glazbom reci stop maltretiranju!.
Na fotografiji: Martina Tomcic
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Simunovic / CROPIX

Martina Tomčić

 

Martina Tomčić (43) slovi kao najstroža članica žirija u "Supertalentu", jedina koja se ne boji vrlo direktno reći što misli, a upravo zbog toga često je i na udaru internetskih trolova. Jedna gledateljica, koja očito ne gaji nikakve simpatije prema opernoj pjevačici, poslala joj je vrlo uvredljivu poruku, a Martina ju je bez imalo ustručavanja podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- Jadna si, Martina, i odvratna osoba, koja ima problema sa svojim kompleksima. Hoćeš objaviti i to? - napisala joj je dotična hejterica, a Tomčić joj je na svojem Instagram Storyju kratko i jasno "spustila" uz komentar: "Sram vas bilo".

Sudeći po drugim objavama, mnogi su stali na stranu članice žirija - naime, zatrpali su je porukama potpore, a ovo su samo neke od njih: "Treba imati hrabrosti biti na vašem mjestu i govoriti zaista ono što mislite, a ne ono što narod želi čuti. Nismo svi isti, razlike se poštuju i vole... Više nam u životu škode hrđavi jezici, nego hrđava srca - ružne riječi ostanu i kad se ogovarač zaboravi... Bože sačuvaj bolesnika... Prestrašno... Treba ih javno pokazati pa nek' se srame...". 

INSTAGRAM

INSTAGRAM

INSTAGRAM

INSTAGRAM
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo