NOVI ČOVJEK

MEL GIBSON SE 'PREPOLOVIO' Smršavio je 14 kilograma i izgubio 27 centimetara u struku: Jedan slučajan susret u restoranu promijenio mu je život...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2018. u 14:56

Malibu, CA - *EXCLUSIVE* - Mel Gibson enjoys his afternoon at Nobu Malibu for dinner. Mel looks casual in a navy blue polo and shorts as he picks his car up at valet solo.
Pictured: Mel Gibson
BACKGRID USA 22 SEPTEMBER 2018, Image: 387983594, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Mel Gibson

 

Mel Gibson (62) priznao je kako ga je dugo mučio višak kilograma, no jedan slučajan susret u restoranu u Sydneyju prije četiri mjeseca u potpunosti mu je promijenio život. Naime, glumac je tad upoznao Samanthu Jackson (45), koja se specijalizirala za zdravu prehranu i zdrav način života općenito. Upravo je ona Melu obećala pomoći vlastitim iskustvom i savjetima, a rezultati su, pohvalio se holivudski junak, odlični.

- U samo osam tjedana smršavio sam impresivnih 14 kilograma! Sva odjeća mi napokon dobro stoji, bolje spavam, više me ni leđa ne bole! Osjećaj je čudesan! Zdrav sam, jedem češće, ali kvalitetnije, svaki dan pijem proteinske napitke i pomalo vježbam. Sve u svemu, imamo puno više energije nego prije - izjavio je "prepolovljeni" Gibson.

A njegova savjetnica Samantha otkrila je i dio glumčeva novog jelovnika - za doručak se jede omlet s rajčicom i paprikom, ručak je piletina sa šparogom, brokulom, grahoricama i slatkim krumpirom, a idealna večera sastoji se od lososa na žaru, malo krumpira i zelene salate.

- Mel je izgubio 27 centimetara u struku! Konzultiramo se telefonom, a u danu izmijenimo i 30-ak poruka. Zadovoljna sam njegovim napretkom i drago mi je što se strogo pridržava mojih uputa - izjavila je Samantha Jackson, a prenosi Daily Mail.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo