SASVIM ISKRENO

'MENI JE SAMO BILO BITNO DA JE ONA DOBRO' Kristina Bradač progovorila o najtežim danima, koje je njezina mala Vivien provela na intenzivnoj njezi

 
 Damjan Tadic / CROPIX

Kristini Bradač (41) krajem 2016. godine ostvarila se najveća želja - naime, bivša manekenka i zagrebački poduzetnik Miro Radić tada su dobili prvo dijete, kćer Vivien.

Kristina je zbog majčinstva uzela stanku od svoje najveće strasti, dizajniranja torbi, ali sad se polako vraća poslu - već neko vrijeme radi kod svojega brata, koji se bavi dizajnom interijera, piše Dnevnik.hr.

No prije nego što joj je mezimica Vivien u potpunosti promijenila svakodnevicu, bivša manekenka prošla je kroz najteže razdoblje u životu - prije dvije godine na prijevremenom porođaju izgubila je kćer Sofie.

- S Vivien sam čuvala trudnoću, a ona je poslije rođenja određeno vrijeme bila na odjelu intenzivne njege. Meni je samo bilo bitno da je ona dobro, da se mogu opustiti i tek onda sam se počela baviti sobom. Uopće nisam ni bila svjesna što mi se događalo s tijelom, samo sam se brinula što se dešava s njom - izjavila je Bradač za Dnevnik.hr.

Dodala je kako više ne može zamisliti život bez svoje Vivien, koja se rodila kao "palčica", ali također otkriva kako joj je zbog silnih majčinskih obveza stradalo tijelo. Zbog toga je nedavno počela vježbati.

- Od nošenja djeteta, dojenja, stalnog naginjanja nad kolijevku, jednostavno sam se počela loše držati, jako me bole leđa, i dan danas jer ju još nosim okolo, a ima deset kila, dosta su mi stradali trbuh i noge - otkrila je bivša manekenka Kristina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:43