TKO IH NE BI VOLIO

METALLICA NA NAJORIGINALNIJI NAČIN RIJEŠILA SLUČAJ PLJAČKE Članovi njihova cover benda ovakvom potezu nisu se nadali: 'Hvala vam, dečki!'

James Hetfield, Kirk Hammett, Robert Trujillo i Lars Ulrich
 Profimedia, Uppa entertainment

Shawn Murphy, bubnjar Metallica cover benda Blistered Earth, na društvenoj mreži požalio se kako je poslije koncerta u klubu Rock Hard PDX u Portlandu u Oregonu ostao bez instrumenta 'koji mu život znači'.

Nepoznati pljačkaš je, osim bubnjeva, ukrao i pet gitara, sedam gitarskih pedala te nekoliko pojačala. Bend je time oštetio za najmanje 20.000 dolara (oko 136.000 kuna). Dečki iz Blistered Eartha izjavili su kako im je jedina utjeha to što su na vrijeme osigurali svu opremu, a krađu su odmah prijavili policiji.

Nakon što se njihova objava počela širiti društvenim mrežama, prenijeli su je i lokalni mediji, a vijest je stigla i do članova kultne Metallice.

Pjevač James Hetfield i ostatak benda odmah su reagirali - mlađim kolegama odlučili su poslati zamjensku opremu, što je potvrdio i njihov menadžment.

- Nekada loše stvari izvuku ono najbolje iz ljudi. Hvala vam, dečki - napisali su dirnuti Blistered Earth na svojoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:02