PJEVAČICA ZBILJA BLISTA

'MISLIM DA JE ON ZASLUŽAN ZA OVU SREĆU...' Nina Badrić pohvalila se opuštenom fotografijom, pratitelji su odmah uočili muškarca u odrazu stakla

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 15:59

 • INSTAGRAM

   

  S osmijehom od uha do uha i lepršavom frizurom, pjevačica Nina Badrić (46) oduševila je svoje poklonike kad je na društvenoj mreži Instagram s njima podijelila trenutak sreće snimljen na balkonu kuće uz more, piše Slobodna Dalmacija.

  U odrazu u staklu balkonskih vrata osim mora vidi se i muškarac koji stoji uz ogradu balkona, što su Ninini pronicljivi fanovi vrlo brzo uočili.

  - Mislim da je odraz u staklu zaslužan za dio ovog osmijeha - napisala je glazbenici jedna pratiteljica, a druga je dodala: "Čuvaj se, Nina, mangupa!".

  Ispod spomenute fotografije nanizali su se, sasvim očekivano, i brojni komplimenti na račun Ninina izgleda.

  - Bože, prelijepe li žene! Uvijek predivna! Kao tinejdžerica! - samo su neki od njih.

  Inače, o ljubavnoj vezi Nine Badrić i 51-godišnjeg Livnjaka Tina Brale saznalo se početkom lipnja, kad je dotični gospodin dočekao pjevačicu na zagrebačkom aerodromu - ona se tad vraćala iz Beograda, gdje je bila uzvanica na vjenčanju francuskog vozača utrka Huga Valentea i Anje Stojković, kćeri srpskog nogometnog trenera Dragana Stojkovića Piksija.

   

  Izdvajamo