JEDAN ŽIVOT JE IZGUBLJEN

'MNOGI OD NAS SU PLAKALI. OVA TUGA PRATIT ĆE NAS ZAUVIJEK...' Pionira elektronske glazbe na američkoj turneji zadesila strašna tragedija

 
Gary Numan
 Getty Images

Gary Numan (60), pravoga imena Gary Anthony James Webb, engleski pjevač i jedan od pionira elektronske glazbe, trenutačno je na turneji u SAD-u, ali ono što se ovaj tjedan dogodilo poslije njegova koncerta u Clevelandu u Ohiju glazbenika će, kako je napisao on osobno na Twitteru, proganjati do kraja života.

Naime, autobus kojim Gary putuje sa svojim bendom nešto iza ponoći u noći na utorak udario je 91-godišnjeg pješaka koji je nasred ceste gurao kolica. Nesretnom starcu nije bilo spasa - proglašen je mrtvim na licu mjesta, prenio je The Mirror.

Shrvani Numan, koji je 1979. godine imao ultimativni hit "Cars", na Twitteru je objavio kako se i on i njegova ekipa jako teško nose s tragedijom koja ih je zadesila.

- Potpuno smo slomljeni... Ova tuga pratit će nas zauvijek... Sve o čemu trenutačno možemo razmišljati jesu ljudi koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom i upravo njima šaljemo svu ljubav ovoga svijeta. Apsolutno sam svjestan da bol koju mi osjećamo nije ništa u usporedbi s onom koju osjeća obitelj muškarca koji je umro. Mnogi od nas plakali su večeras... - napisao je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:59