KOBNA NESREĆA

'NA ŽALOST MOJIH DUŠMANA, NISAM BIO NI PIJAN NI DROGIRAN, BOG MI JE SVJEDOK' Cetinski o najtužnijem događaju u životu koji ga i danas proganja

 Biljana Blivajs / CROPIX CROPIX

Tony Cetinski (48) i supruga Dubravka prošle godine iz Zagreba su se preselili u Rovinj, ali taman kad je sretnom paru trebalo nastupiti mirno razdoblje u životu, u mjesecu studenom desila se kobna nesreća koja je našem popularnom glazbeniku promijenila život u sekundi.

Podsjetimo, Tony je svojim Mercedesom udario muškarca koji je najvjerojatnije ležao na cesti. Gospodin je preminuo, a pjevač se sad još jednom osvrnuo na nemili događaj.

- Službeno, ja nisam dobio nalaz obdukcije, ali svjestan sam i dobro znam što se dogodilo i očekujem kako će sve biti onako kako treba, po pravici. Bog mi je svjedok, a policija nije podnijela ili prijavila nikakav prekršaj.

Vozio sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja... Već dugo vodim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan...

Čovjek je definitivno ležao na cesti. Najbolje je pričekati da sve bude službeno, onda ću moći reći kako mi je duša na mjestu - izjavio je Cetinski za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:02