NE PONOVILO SE

NAJGORI BLAGDANI PROSLAVLJENOG GLUMCA U tri mjeseca popušio 250.000 kuna: 'Dok su svi kitili jelke i uživali u delicijama, ja sam ležao u bolnici'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2018. u 09:41

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 24: Gary Oldman and Annie Lennox on stage during a tribute to David Bowie at the BRIT Awards 2016 at The O2 Arena on February 24, 2016 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Getty Images

 

Gary Oldman u ratnoj drami "Darkest Hour" glumi Winstona Churchilla, političara i premijera Velike Britanije u Drugom svjetskom ratu, a pripreme za tu ulogu skupo su ga stajale, otkrio je engleski glumac gostujući u TV emisiji "The Graham Norton Show".

Osim što se fizički transformirao do neprepoznatljivosti, 59-godišnji Oldman postao je i pravi ovisnik o duhanu, koji je Churchillu bio najveći porok - naime, glumac je na dan pušio čak 12 cigara, koje su mu do kraja snimanja filma ozbiljno narušile zdravlje.

Između ostaloga, Gary je, priznao je u showu, na duhan potrošio nevjerojatnih 30.000 funti (oko 250.000 kuna).

- Vjerujte mi, neki moji kolege dobili su manji honorar od svote koju sam ja doslovce popušio! Na kraju sam se otrovao nikotinom i završio u bolnici. Dok su svi normalni ljudi kupovali božićne darove i kitili jelke, ja sam zbog problema sa želucem bio na najneugodnijem liječničkom pregledu - kolonoskopiji - rekao je junak filmova "Dijete 44" i "Peti element", a prenosi Digital Spy

 

Izdvajamo