TAJNA OPERACIJA

NAJTEŽA ŽIVOTNA BORBA SLAVNE PJEVAČICE Seleni Gomez transplantirali bubreg, organ joj donirala najbolja prijateljica

 
 INSTAGRAM

Svjetska javnost tek je prije dvije godine saznala da su Seleni Gomez dijagnosticirali kroničnu autoimunu bolest lupus, zbog koje je pop zvijezda svojedobno morala i na kemoterapiju, a svi vodeći mediji u četvrtak prenose i novu šokantnu vijest: naime, američka pjevačica i glumica nedavno je, u potpunoj tajnosti, bila na transplantaciji bubrega!

Selena je na Instagramu objavila fotografiju postoperativnih ožiljaka na trbuhu, a otkrila je i kako joj je bubreg donirala najbolja prijateljica, 29-godišnja glumica Francia Raisa. Intimnu ispovijest glazbenica je potkrijepila dirljivom fotografijom iz bolnice.

- Mnogi obožavatelji nisu mogli ne primijetiti da sam se ovo ljeto bez objašnjenja povukla iz javnosti. Nisam promovirala ni nove pjesme, kojima se jako ponosim... Uglavnom, razlog tome je operativni zahvat koji sam morala obaviti kako bih poboljšala svoje zdravlje općenito. Naravno da ću uskoro, čim se u potpunosti oporavim, s vama podijeliti sve detalje, a do tada, prvenstveno se želim zahvaliti obitelji i najboljem timu liječnika koji su svo ovo vrijeme bili uz mene. I na kraju, najveće hvala mojoj Franciji, koja mi je dala najljepši dar ikada. Blagoslovljena sam i sretna što te imam. Volim te - napisala je na Instagramu 25-godišnja Gomez.

Njezinu objavu u samo sat vremena lajkalo je skoro dva milijuna ljudi, a obožavatelji su pjevačicu zatrpali željama za što brži i bezbolniji oporavak te povratak na glazbenu scenu.

Podsjetimo, lupus je kronična autoimuna bolest u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo, što može rezultirati upalom, oticanjem i oštećenjem zglobova, kože, bubrega, krvi, srca te pluća.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Feliz cumpleaños a mi hermana, My forever friend ❤

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:22