TAJNA OPERACIJA

NAJTEŽA ŽIVOTNA BORBA SLAVNE PJEVAČICE Seleni Gomez transplantirali bubreg, organ joj donirala najbolja prijateljica

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2017. u 13:54

INSTAGRAM

 

Svjetska javnost tek je prije dvije godine saznala da su Seleni Gomez dijagnosticirali kroničnu autoimunu bolest lupus, zbog koje je pop zvijezda svojedobno morala i na kemoterapiju, a svi vodeći mediji u četvrtak prenose i novu šokantnu vijest: naime, američka pjevačica i glumica nedavno je, u potpunoj tajnosti, bila na transplantaciji bubrega!

Selena je na Instagramu objavila fotografiju postoperativnih ožiljaka na trbuhu, a otkrila je i kako joj je bubreg donirala najbolja prijateljica, 29-godišnja glumica Francia Raisa. Intimnu ispovijest glazbenica je potkrijepila dirljivom fotografijom iz bolnice.

- Mnogi obožavatelji nisu mogli ne primijetiti da sam se ovo ljeto bez objašnjenja povukla iz javnosti. Nisam promovirala ni nove pjesme, kojima se jako ponosim... Uglavnom, razlog tome je operativni zahvat koji sam morala obaviti kako bih poboljšala svoje zdravlje općenito. Naravno da ću uskoro, čim se u potpunosti oporavim, s vama podijeliti sve detalje, a do tada, prvenstveno se želim zahvaliti obitelji i najboljem timu liječnika koji su svo ovo vrijeme bili uz mene. I na kraju, najveće hvala mojoj Franciji, koja mi je dala najljepši dar ikada. Blagoslovljena sam i sretna što te imam. Volim te - napisala je na Instagramu 25-godišnja Gomez.

Njezinu objavu u samo sat vremena lajkalo je skoro dva milijuna ljudi, a obožavatelji su pjevačicu zatrpali željama za što brži i bezbolniji oporavak te povratak na glazbenu scenu.

Podsjetimo, lupus je kronična autoimuna bolest u kojoj imunološki sustav postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo, što može rezultirati upalom, oticanjem i oštećenjem zglobova, kože, bubrega, krvi, srca te pluća.

 

 

ELIPSO

Izdvajamo