NAPETO U 'GOSPODINU SAVRŠENOM'

NANDI NIJE DOBILA RUŽU, GLEDATELJI ZNAJU TKO JE POBJEDNICA? No 'upućeni' ipak tvrde: 'Ispada sutra zbog incidenta, možda i na sljedećoj ceremoniji'

 
 INSTAGRAM

Iako je dosad domaća verzija "The Bachelora" mogla slobodno biti proglašena blagom limunadom s vrlo malo drame, stvari su u prošloj epizodi itekako eskalirale, piše Slobodna Dalmacija.

Kad je krenulo brojanje "poljubljenih" cura od strane "Gospodina Savršenog" Gorana Jureneca, bilo je za očekivati da će se i najmirnije djevojke uskomešati te da će se "upaliti" i lampice i emocije. Tako je čak i Beograđanka Aleksandra, dosad na društvenim mrežama okarakterizirana kao "hladna i suzdržana", pokazala da joj ipak nije svejedno.

Koliko i kako se Goran ljubio s pojedinom djevojkom, je li poljubac bio iskren ili je sve bila gluma, ostala su neodgovorena pitanja, pa su se cure na kraju večeri s istima vratile u krevet, sve osim jedne - "košaricu" je, naime, na veliko razočaranje publike, dobila Splićanka Nandi Uzelac.

Dežurna "psihologinja" i komentatorica aktualnih zbivanja u kući, crnka je ipak bila jedina djevojka koja s Goranom nije ostvarila nikakvu kemiju, pa je i sama zaključila kako je njihov odnos bio samo "prijateljski". Ipak, nedostajat će joj cure i boravak u kući - i više nego što je mislila, priznala je.

Druga "ispala" pak, Gabrijela Fatorić, otišla je kao da u kuću nije ni ušla, naoko bez ijedne emocije. No emotivna Istrijanka bila je među onima koje su znale najviše uzburkati zbivanja, pa je nemali broj gledatelja na kraju krajeva ipak izrazio razočaranje, piše Slobodna Dalmacija.

A do prave drame došlo je tek nakon Nandina ispadanja. Savršeni Jurenec zaključio je kako je zanosna Hana Rodić ipak malo previše nametljiva, pa ju je htio naučiti lekciju. Ostavio ju je zadnju da "visi" na stepenicama i čeka ružu koju je mogla, ali i nije morala dobiti. Na kraju ju je ipak, kažu gledatelji, "sasvim očekivano", dobila, i to onu - bijelu.

A to znači da crnka, koju sustanarke optužuju da se uvijek gura u centar pažnje i priča samo o sebi, sad mora isplanirati "dejt" koji će podjednako biti zabavan njoj i njezinu partneru Goranu. Čini se da će biti uspješan, ako je vjerovati komentarima s društvenih mreža - tamo se već prolomio glas da je Hana pobjednica.

- Pa to je već gotova stvar, i zna se da je Hanica pobjednica... - tvrde "upućeni" pratitelji na Instagramu, ali najava sljedeće emisije malo ih je ipak poljuljala u stavovima. Ono što su gledatelji zasad imali priliku vidjeti, Ivin je posjet bolnici koji je skrivila upravo favoritkinja Hana. I eto drame.

Javili su se zato oni koji predviđaju malo drugačije scenarije u showu.

- Sutra ispada zbog nekog incidenta s Ivom mislim..., ili na sljedećoj ceremoniji - već su otpisali neki crnku, dok Nandini fanovi oplakuju odlazak "najrealnije cure u showu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:14