RTL-ov REALITY

NAPETO U 'GOSPODINU SAVRŠENOM': Marija napustila show, Klara plakala zbog golišavih scena: 'Sigurno će reći da sam glupača i da sam sama kriva za to'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.11.2018. u 22:22

RTL

Marija Malenica i Gospodin Savršeni; Klara (u krugu)

 

Malo je reći kako je u četvrtak navečer epizoda showa "Gospodin Savršeni" bila vrlo burna. Goran je ostao bez jedne djevojke, a neke više nisu mogle sakriti ljubomoru pa su pokazale svoje pravo lice.

Gospodin Savršeni poveo je 10 djevojaka na romantično putovanje u Vodice, a dan je bio kao stvoren za uživanje. No bajkoviti ugođaj najprije je prekinula Marijina vijest kako odlazi iz showa da bi se mogla posvetiti svojoj boksačkoj karijeri. Goranu i ostalim natjecateljicama bilo je žao što Malenica odlazi, ali shvaćaju da joj je trenutno karijera na uzlaznoj putanji te to treba iskoristiti.

Nakon toga, Goran je na single date odlučio povesti Anezi koju je oduševio njegov plan za njihovo druženje - jet ski i ronjenje! Nakon morske uživancije i doze adrenalina, dvojac je otišao na romantičnu večeru, gdje se Goran potpuno očarao s Anezi.

RTL

RTL
 

- Mi smo na istoj razini, jako se dobro slažemo, bez previše riječi i mislim da smo jako slični. Danas je sve odlično napravila i imam osjećaj da mi još puno toga može pružiti i volio bih saznati više toga o njoj - priznao je Jurenec, a slične dojmove imala je i druga strana.

- Goran je ispunio sva moja očekivanja, imamo isti stil šale, zanimljiv je i inteligentan. Moram priznati da sam se jako dobro provela i imali smo ugodan razgovor za večerom - otkrila je Anezi, koja inače baš i ne dijeli takve komplimente bez pokrića.

Za to vrijeme ostale su se djevojke zabavljale u hotelu, a neke su glavnu zabavu pronašle u provociranju Daisy, što se simpatičnoj Slovenki nije nimalo sviđalo.

RTL
 

- Meni je polako već dosta da pred kamerama glume prijateljice, a iza leđa pričaju sve živo i neću više ulaziti u duboke razgovore s njima - razočarano je izjavila Daisy, kojoj je bilo dosta lažnog prijateljstva.

Kako se dan primicao kraju, tenzije su se smirile, bar do idućega dana. Klaru je brinulo to što je Goran još uvijek nije pozvao na spoj nasamo niti popričao s njom dulje od svega nekoliko minuta, pa je zaključila da je to sigurno zbog njezine prošlosti i sudjelovanja u njemačkom showu u kojemu se u potpunosti ogolila.

RTL
 

- Sigurno će reći da sam glupača i da sam sama kriva za to, ali pogriješila sam i želim to popraviti. To je dio moje prošlosti i ovo sad je moje novo lice i nadam se da će mi Goran dati priliku da mu to objasnim - kroz suze je rekla Klara, a svoju priliku da mu to dokaže dobila je i prije nego što je očekivala.

Naime, djevojke su dobile pismo u kojemu Goran poziva dvije natjecateljice na spoj u troje, a te sretnice bile su - Ivana i Klara! Obje su odjenule najljepše haljine koje imaju u ormaru i nabacile štikle, jer će nakon romantične večere u troje samo jedna dobiti priliku otići na ples s Gospodinom Savršenim. Goran ih je odveo na spoj u prekrasni Šibenik, a koja će na kraju završiti u "stiskavcu" na plesnome podiju, doznat ćemo u ponedjeljak u 21 sat na RTL-u.

RTL
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo