ROMANTIČNA IDILA

NAPOKON POTVRDA LJUBAVI? Nisu htjeli priznati da su zajedno u Istri, odale su ih društvene mreže, pogotovo najnovija fotografija omiljene TV zlice...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.04.2017. u 11:12

Promo Nova TV

Kad je 35-godišnji Ivan Herceg, jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca, prije nekoliko dana na društvenoj mreži objavio fotografiju s osunčane terase kafića s pogledom na more u Istri, mnogi su odmah zaključili da je zvijezda TV serija 'Larin izbor' i 'Zlatni dvori' na romantičnom odmoru s novom djevojkom.

- Uživaj, zaslužio si! A znam i gdje si! Nije bilo teško povezati kad pratiš oboje - komentirala je jedna obožavateljica. Naime, Ivanova nova odabranica, kolegica Ana Majhenić, upravo je u Istri, točnije u Umagu, igrala kazališnu predstavu 'Na zlu putu' glumačke družine Histrion, a Herceg joj je očito bio pratnja na poslovnom putu.

Iako novopečeni par još nije komentirao vezu, 35-godišnja Ana objavom na Instagramu dala je naslutiti da joj je zgodni Ivan ipak više od prijatelja. Zagrepčanka je s obožavateljima podijelila Hercegovu fotografiju usporedivši ga s legendarnim oskarovcem Clintom Eastwoodom.

- Ivan je mnogo ljepši - napisala joj je obožavateljica.

Iako se znaju još od vremena kad su oboje studirali na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, Majhenić i Herceg zbližili su se na setu serije 'Zlatni dvori', u kojoj igraju bivše supružnike.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo