UDALA SE

NAPOKON SRETNO RAZDOBLJE ZA NAŠU PJEVAČICU Bivšeg partnera optužila je za obiteljsko nasilje, a novi je drži kao kap vode na dlanu: 'Ti si moj anđeo!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.10.2017. u 00:04

FACEBOOK

 

Pjevačica Katarina Rautek krajem rujna udala se za Josipa Omazića, a novopečeni supružnici sretnu vijest objavili su na društvenoj mreži.

Bivša članica popularnog benda Electro team (E.T.) i inženjer prodaje u strojarstvu zaručili su se početkom ove godine, a na šakama su si tetovirali imena - Katarina Josipovo i on njezino.   

- Ovo i vjenčani prsten.... Uvijek i zauvijek! Dok nas smrt ne rastavi! Ti si naš anđeo na zemlji, naša radost i naša utjeha. Uz tebe smo svi voljeni i sigurni. Uz tebe radujemo se životu.. Jedva čekam da budeš moja žena, a ja čovjek tvoj - napisao je tada zaljubljeni Omazić, inače otac djevojčice, s kojom se Katarina odlično slaže. Pjevačica, pak, iz prošle veze ima petogodišnjeg sina Dominika, a dvogodišnju kćer Gabrielu dobila je s bivšim partnerom, ugostiteljem Krešimirom Svitlanovićem.

Podsjetimo, Rautek je oca svojega drugog djeteta optužila za obiteljsko nasilje, a ona je krajem prošle godine zbog pijanstva završila u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

 

 

Izdvajamo