NOVI PAR

NAŠ POPULARNI GLUMAC LJUBI 11 GODINA MLAĐU KOLEGICU IZ BEOGRADA Ona iza sebe ima propale zaruke s košarkašem, a on je bio u vezi s dvije poznate dame

 Neja Markicevic / CROPIX, Getty Images

Goran Bogdan (38) i Jovana Stojiljković (27) zajedno su snimili čak dvije srpske TV serije - "Jutro će promeniti sve" i "Senke nad Balkanom" - a iako niti u jednoj nisu imali zajedničkih scena, čini se kako se između ovo dvoje glumaca makar i u prolazu na setu "rodilo" puno više od prijateljstva.

Prema pisanju srpskog časopisa Gloria, Goran i Jovana već su neko vrijeme u sretnoj vezi, a šuškanja o njihovoj ljubavi samo su se pojačala nakon što se naš glumac nedavno pojavio na beogradskoj premijeri kazališne predstave "Nečista krv" u kojoj upravo mlada Stojiljković igra glavnu ulogu.

Bogdan ju je tad iznenadio prelijepim buketom cvijeća, no navode o vezi nije htio komentirati.

Inače, Beograđanka Jovana svojedobno je bila u vezi sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem (26). Par se bio i zaručio, no na kraju su ipak prekinuli zbog poslovnih obveza i udaljenosti. Naime, dok glumica živi i radi u Srbiji, sportaš je u SAD-u, gdje igra za klub Sacramento Kings.

A što se Gorana Bogdana tiče, koji nerado govori o svom privatnom životu, on je prije kolegice iz Srbije ljubio pjevačicu Lanu Klingor (38), a bio je u vezi i s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić (34), kćeri hrvatske političarke i bivše ministrice Vesne Pusić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:53