NEOPISIVA ČAROLIJA

NAŠA PJEVAČICA O PREDAVANJU U CRKVI 'Hvala mom srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje smjernice. Nemam više izbora - mogu ga samo slijediti!'

 
 FACEBOOK

Splitska pjevačica Danijela Martinović (47) još je jedna u nizu domaćih zvijezda koja se okrenula vjeri, a ovih dana debitirala je kao duhovna govornica, i to Zadru. Spomenuto nezaboravno iskustvo glazbenica je podijelila s obožavateljima na Facebooku i Instagramu.

- U petak sam u crkvi sv. Frane održala legitimno svoje prvo predavanje 'Putevima jedne molitve'. Ne mogu pretočiti u riječi, jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija!

Hvala što ste me pustili da govorim. Hvala svim divnim ljudima koji su bili i svojom toplinom učinili tu večer neprolaznom. Uvijek ćete ostati prvi! To se nikad ne zaboravlja!

Hvala mom srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora - mogu ga samo slijediti! - napisala je Danijela na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

U petak sam u crkvi sv.Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija! Hvala Tanji i Igoru Blaslovu na pozivu i povjerenju. Hvala što ste me pustili da govorim. Hvala svim divnim ljudima koji su bili i svojom toplinom učinili tu večer neprolaznom. Uvijek ćete ostati prvi! To se nikada ne zaboravlja! Hvala mojoj @ana1babic koja me tako prirodno i spretno vodila kroz govor. Također, veliko hvala časnim sestrama Emili, Boženi i Kseniji, provincijalu fra. Andriji, gvardijanu fra. Anselmu, fra. Vladi, fra. Šandru te fra. Stanku. Hvala mom koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora...mogu ga samo slijediti!

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:16