ZA NE POVJEROVATI

NAŠA POPULARNA PJEVAČICA NA METI PREVARANATA Ukrali joj identitet pa u njezino ime dogovarali lažne gaže: 'Ovo je vrlo opasno za moju reputaciju'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2018. u 14:21

Zagreb, 041116. HNK.
Finale humanitarne akcije Korak u zivot koja je zavrsila svecanim koncertom u HNK-u.Humanitarna akcija Korak u zivot nekoliko godina zaredom osigurava stipendiranje mladih ljudi koji imaju zelju za visokoskolskim obrazovanjem, a koji za to nemaju mogucnosti.
Na fotografiji: Ivana Kindl.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Ivana Kindl (40) u utorak je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila da je za sada još nepoznati počinitelj kreirao e-mail adresu na njezino ime preko koje je, lažno se predstavljajući, dogovarao gaže s njezinim kolegama s domaće glazbene scene.

Šokirana pjevačica zamolila je sve poznanike da joj se odmah jave ukoliko prime elektroničku poštu s lažne adrese [email protected] Prevarant, koji je popularnoj Požežanki ukrao identitet, za korisničko ime izabrao je Ivana Ldnik, napisala je Kindl na društvenoj mreži.

- Ta osoba stupila je u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima. Poslala im je set listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila - jer Facebook vode 'neki drugi ljudi'. Na kraju, rekla bih, očekivano, javlja tim istim glazbenicima da su svirke odgođene...

Ovo je vrlo opasno za moju reputaciju i moje koncertne angažmane, koji meni i mome bendu život znače...

Molim vas sve, dragi prijatelji, da me obavijestite ako vas je sa spomenute e-mail adrese netko kontaktirao... Ako jest, unaprijed vam se ispričavam. Ne mogu vjerovati - stoji u Ivaninoj objavi. 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo