ZA NE POVJEROVATI

NAŠA POPULARNA PJEVAČICA NA METI PREVARANATA Ukrali joj identitet pa u njezino ime dogovarali lažne gaže: 'Ovo je vrlo opasno za moju reputaciju'

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Ivana Kindl (40) u utorak je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila da je za sada još nepoznati počinitelj kreirao e-mail adresu na njezino ime preko koje je, lažno se predstavljajući, dogovarao gaže s njezinim kolegama s domaće glazbene scene.

Šokirana pjevačica zamolila je sve poznanike da joj se odmah jave ukoliko prime elektroničku poštu s lažne adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prevarant, koji je popularnoj Požežanki ukrao identitet, za korisničko ime izabrao je Ivana Ldnik, napisala je Kindl na društvenoj mreži.

- Ta osoba stupila je u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima. Poslala im je set listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila - jer Facebook vode 'neki drugi ljudi'. Na kraju, rekla bih, očekivano, javlja tim istim glazbenicima da su svirke odgođene...

Ovo je vrlo opasno za moju reputaciju i moje koncertne angažmane, koji meni i mome bendu život znače...

Molim vas sve, dragi prijatelji, da me obavijestite ako vas je sa spomenute e-mail adrese netko kontaktirao... Ako jest, unaprijed vam se ispričavam. Ne mogu vjerovati - stoji u Ivaninoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:13