ZBILJA NEMA SRAMA

NBA IGRAČ PREVARIO KHLOÉ S NAJBOLJOM PRIJATELJICOM NJEZINE MLAĐE SESTRE Reality zvijezdi sad je dosta: 'Nema šanse da će mu ovo oprostiti. Gotovo je'

 
Khloé Kardashian i Tristan Thompson; Jordyn Woods
 Profimedia

Khloé Kardashian (34) definitivno je ostavila Tristana Thompsona (27). Američka reality zvijezda u ponedjeljak je saznala da ju je košarkaš opet prevario, a njegova nova izdaja ostavila ju je potpuno slomljenom, prenosi Daily Mail.

Sportaš, koji trenutačno igra za klub Cleveland Cavaliers, navodno se u subotu, na tulumu koji je organizirao u svojoj vili u Los Angelesu, spetljao s 21-godišnjom Jordyn Woods, koja je, da stvar bude još gora, najbolja prijateljica Khloéine mlađe sestre Kylie Jenner (21).

View this post on Instagram

plus she know my babymama is a trophy

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Tristan je u utorak ujutro na Twitteru napisao kako je riječ o "lažnim vijestima", ali objavu je vrlo brzo i izbrisao sa svojega profila.

No gosti koji su bili na košarkaševoj zabavi otkrili su kako im je domaćin u jednom trenutku zabranio korištenje mobitela. Nedugo poslije, u Tristanovoj kući pojavila se Jordyn, gdje je i ostala do ranoga jutra.

- Bili su izrazito bliski. Uopće se nisu skrivali i svima je bilo jasno da nešto mute - prepričalo je društvo koje je tulumarilo u Los Angelesu.

Khloé, koja s Thompsonom ima 10-mjesečnu kćer True, okončala je turbulentnu vezu odmah u ponedjeljak, kad je nevjernog košarkaša suočila s činjenicama, nakon čega je on navodno i priznao preljub.

- Nema šanse da će se ikad više pomiriti. Ovaj put je zbilja gotovo i to zauvijek - rekao je izvor blizak američkoj reality zvijezdi.

Inače, Jordyn Woods s Kylie Jenner druži se od malih nogu, a Khloé, s čijim partnerom se spetljala, svojedobno ju je angažirala u svojoj modnoj kampanji u kojoj joj je reklamirala traperice.

Thompson je članicu klana Kardashian, s kojom je u vezi od kraja 2016., prevario i lani dok je Khloé još bila trudna. Iako se par svim silama trudio spasiti vezu, šuškanja o njegovim aferama nisu jenjavala, a ova aktualna očito je bila kap koja je prelila čašu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:29