JAVNO PREPUCAVANJE

NE BIRAJU RIJEČI Majka prigovorila holivudskoj glumici: 'Obuci se i odrasti, izgledaš jeftino', ova joj bahato odbrusila: 'Otrovna si i lažljiva!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.06.2017. u 11:28

INSTAGRAM

Ariel Winter proslavila se ulogom slatke štreberice Alex Dunphy u hit TV seriji 'Moderna obitelj', ali 19-godišnja Amerikanka u privatnom životu nema apsolutno nikakve sličnosti s likom koji glumi.

Atraktivna brineta već je neko vrijeme u centru pažnje ne zbog svoga posla, nego seksepilna imidža, koji po mnogima ne priliči njezinoj dobi. Glumica, koja je prije dvije godine smanjila grudi, na društvenim mrežama stalno objavljuje provokativne fotografije, a pokazivanje previše kože najviše je zasmetalo njezinoj majci.

 

- Moja kći je prekrasna djevojka, ali mora prestati s tom golotinjom. Vrijeme je da napokon odraste i počne se pristojno odijevati. Tužna sam kad vidim kako se besramno izlaže svijetu. Izgleda jeftino i šalje pogrešnu poruku ljudima - rekla je mama Chrisoula američkim medijima.

Ariel joj je vrlo brzo odgovorila na Twitteru.

- Tužne su samo tvoje laži kojima nema kraja. Uostalom, zašto sa mnom komuniciraš isključivo preko medija? Otrovna si - napisala joj je glumica.

 

Podsjetimo, majka i kći nisu u dobrim odnosima još od 2012., kad je Arielina 19 godina starija sestra Shanelle optužila njihovu majku za fizičko i psihičko zlostavljanje te zatražila skrbništvo nad mlađom sestrom, koje je na kraju i dobila.

 

Izdvajamo