PUKLA LJUBAV

'NE IDE TO S NJOM, NEMA SMISLA' Vlatka Pokos i kanadski poduzetnik definitivno i konačno prekinuli, a ona kao da se posvetila vjeri...

 Instagram/Twitter

Vlatka Pokos (45) golišave fotografije na svom Instagramu na kojima pokazuje svoje zanosne obline u posljednje vrijeme zamijenila je citatima o Isusu, psalmima iz Biblije i mudrim izrekama pape Franje i Majke Tereze i ostalih duhovnika.

'Ne zaslužujem to, a ti me ipak voliš. Hvala ti, Isuse', 'Ne sudite druge da ne budete suđeni! Jer sudom kojim sudite bit ćete suđeni. I mjerom kojom mjerite mjerit će vam se', 'Rana je mjesto gdje svjetlost ulazi' - poručuje Vlatka kroz citate, a mnogi nagađaju da ju je na ovakvu promjenu naveo konačni prekid s kanadskim poduzetnikom Ivicom Biljanom (46).









Naime, Vlatka je početkom listopada naprasno okončala svoju vezu s bivšim manekenom iz Like koji je tek tada saznao detalje njezinog burnog braka s Josipom Radeljakom o kojima je Vlatka pisala u knjizi 'Život u raju'. Tamo je priznala da je tadašnjeg supruga prevarila s fatalnim Talijanom Fabriziom. Poznanici su tvrdili da konzervativni Biljan nije mogao prijeći preko toga.









Ipak, ubrzo nakon vijesti o prekidu, Ivica Biljan koji je Vlatku nimalo džentlmenski oblatio u medijima, tvrdeći da je ona bolesno ljubomorna, da ga uhodi te da nije znao za njezinu burnu prošlost, kazao je kako joj je Vlatki sve oprostio.









No, sreća nije dugo potrajala.

- Ne ide to s njom, nema smisla, povjerio se prijateljima Biljan. Dodao je da je ovaj put njegova veza s voditeljicom definitivno gotova, a prijatelji nagađaju da je vezi presudila udaljenost, piše 24 sata.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:19