TAKO MLADA...

'NEKAD DAVNO BILA SAM NEUHRANJENA I NOSILA SAM HALJINE BEZ GRUDNJAKA' Nives objavila snimku nastupa s početka karijere, i da, već tad je bila fatalna

 
 Domagoj Blazevic / Screenshot, CROPIX

Nives Celzijus imala je samo 16 godina kad se pojavila u spotu Mladena Burnaća "Ne zovi mala policajce" - i to je bilo dovoljno da atraktivna brineta ponese titulu jedne od najseksepilnijih žena u Hrvatskoj, ali i šire.

Nedugo poslije toga Nives se posvetila vlastitoj glazbenoj karijeri, postala je i spisateljica, a okušala se i u glumi pa je trenutačno gledamo u popularnoj domaćoj TV seriji "Čista ljubav", u kojoj igra Snježanu, poslovnu partnericu i ljubavnicu glavnog negativca Ranka.

A kako je izgledala na početku karijere, Nives (36) pokazala je na društvenoj mreži - na Instagramu je objavila snimku gostovanja na srpskoj televiziji, gdje je pjevala jedan od svojih najvećih hitova "Na koljena".

- Nekad davno bila sam neuhranjena i nosila sam haljine bez grudnjaka. To su bila vremena! - napisala je nostalgična Celzijus ispod videa.

- Ne žali... Sad si još bolja riba! Vidjelo se već tada da ćeš biti čudo! Što si starija, sve si ljepša! Nastupiti u haljini bez grudnjaka u studiju silikona... Kraljica! - komentirali su oduševljeni fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:50