ŽIVOT U STRAHU

'NESIGURNA SAM, TUŽNA I OBESHRABRENA' Zadarska glumica, koja je u vezi s 'nacionalnim izdajnikom', otkrila što joj najviše smeta u hrvatskom društvu

Linda Begonja
 Tonci Plazibat / CROPIX

Zadarska glumica Linda Begonja (45) već pet godina ljubi četiri godine mlađeg Olivera Frljića, kontroverznog kazališnog redatelja i bivšeg intendanta Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Par se zbližio tijekom rada na zajedničkoj predstavi "Gospođa ministarka", ali nakon što su im u ožujku 2016. provalili u stanove, junakinja TV serije "Vatre ivanjske" i filma "Anka" priznaje kako oboje žive u strahu.

- Teško je nekome sa strane shvatiti kako izgleda život uz 'nacionalnog izdajnika Frljića'. Poražavajuće je da je u Hrvatskoj svako različito mišljenje i svaka različitost izložena iznimnoj agresiji i podmuklim metodama psihičke torture koja duboko zalazi u sferu intime.

U toj situaciji postaješ nesiguran, tužan i obeshrabren. Živim u strahu jer u proteklih 26 godina nisam vidjela, a ni danas ne vidim, nikakvu promjenu. Vidim samo eroziju društva - zaključila je Linda u intervjuu koji je dala časopisu Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:33