NAŠLI SE U BEOGRADU

NEUGODAN SUSRET BIVŠIH ZARUČNIKA Hauser: 'Jelena je prekrasna, jedva čekam vidjeti njezin nastup'; Rozga: 'Prošlost neka ostane prošlost...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.01.2019. u 15:02

Pula, 270816.
Veceras su u prepunom pulskom Amfiteatru u sklopu turneje Familija Live koncert odrzali Zlatan Stipisic Gibonni i Oliver Dragojevic.
Na fotografiji: Stjepan Hauser i Jelena Rozga.
Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolic / CROPIX

Stjepan Hauser i Jelena Rozga

Stjepan Hauser (32) u utorak je održao odličan nastup na dodjeli nagrada MAC (Music Awards Ceremony) u beogradskoj Štark Areni, a s obzirom da je u isto vrijeme u srpskoj prijestolnici bila i Jelena Rozga (41), pitanja o bivšoj zaručnici naš poznati violončelist jednostavno nije mogao izbjeći.

- Čuo sam je na probi... Prekrasno pjeva, prekrasno izgleda i jedva čekam vidjeti njezin nastup - pristojno je odgovorio Hauser, ali znatiželjnim novinarima ipak nije htio otkriti je li poslije prekida ljubavne veze ostao u dobrim odnosima sa splitskom pjevačicom.

Zato su predstavnici susjednih medija lukavo prišli i Jeleni, koja je, piše Telegraf, bila prilično suzdržana kad su je pitali za Stjepana.

- Vidjeli smo se jučer, ali prošlost neka ostane prošlost... Hvala vam svima! - kratko je rekla Rozga, nasmijala se i otišla.

Podsjetimo, Stjepan i Jelena prekinuli su 2017. nakon dvije i pol godine veze.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo