PROBALA JE SVE METODE LIJEČENJA

'NI VLASTITA MAJKA NIJE MI VJEROVALA KOLIKO ME TO SVE MUČI...' Prerano preminula glumica od djetinjstva je patila od niza zdravstvenih problema

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.02.2018. u 15:16

EMMA CHAMBERS
British Actress
Arriving at the 1998 British Comedy Awards., Image: 364302888, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights - Fee Payable Upon Reproduction
- For queries call Photoshot Global HQ - London + 44 (0)20 7421 6000 , also New York Office Tel : + 1 646-429-8731 and Hamburg Office Tel +49 (0)40 530 240 5959, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
Profimedia, Uppa entertainment

 

Vijest o iznenadnoj smrti glumice Emme Chambers, u dobi od samo 53 godine, rastužila je glumački svijet, a iako je navedeno kako je zvijezda romantične komedije "Ja u ljubav vjerujem" iz 1999. preminula od srčanog udara, britanski The Mirror objavio je i uznemirujuć popis bolesti s kojima se Emma godinama borila.

Chambers je, naime, patila od kroničnih alergija zbog kojih je često imala strašne napadaje astme, završavala je na injekcijama steroida i svako malo bila u bolnici.

Junakinja popularne televizijske serije "The Vicar of Dibley", u intervjuu koji je 2002. dala The Telegraphu, otkrila je kako zbog alergija nije smjela ni prići životinjama, što joj je izuzetno teško padalo jer ih je, rekla je, naprosto obožavala.

- Jednom prilikom, u garderobu u londonskom kazalištu Albery, gdje sam igrala predstavu, ušetala je mačka... Skoro sam umrla... Morala sam se skriti u ormar, sve me luđački svrbjelo i boljelo, sljedeći dan nisam mogla ni pričati, glas mi je bio toliko hrapav, a oči - natečene i krvave - izgledala sam prestrašno... A s mačkom sam dijelila prostoriju manje od dvije minute! Na kraju je kazalište moralo izabrati - ili mačka ili ja! Pogađate, ostala sam - ja - eto, baš takva diva sam bila! - prepričala je svojedobno Chambers.

Engleska glumica također je dodala kako je zbog problema s alergijama probala i različite metode alternativne medicine, ali ništa joj nije pomoglo - svakih deset dana išla je i na akupunkturu, ali kožu teško oštećenu ekcemom, nažalost, nikad nije uspjela zaliječiti.

Prerano preminuloj Emmi liječnici su dijagnozu postavili tek kad je imala osam godina.

- Ni vlastita majka nije mi vjerovala koliko me to sve muči - požalila se Chambers.

Ipak, vrckava Honey Thacker iz "Notting Hilla" ("Ja u ljubav vjerujem") svejedno je živjela na farmi, iako su joj životinje ugrožavale zdravlje.

- Jednostavno ih ne smijem dirati, ali stalno sam u napasti da zgrabim Hattienu šapu i poljubim je - izjavila je Emma, referirajući se na svoju ljubimicu, kujicu pasmine basset.

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo