ZDRAVSTVENI PROBLEMI

'NIJE MI SVEJEDNO, ALI TO ĆE BITI MOJA, NADAM SE, DRUGA POBIJEĐENA BITKA' Mnogima omiljena kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' mora na operaciju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2019. u 09:47

FACEBOOK

Nandi Uzelac

 

Nandi Uzelac na društvenim mrežama otkrila je kako je zahvaljujući sistematskom pregledu u showu "Gospodin Savršeni" otkrila kako ima benignu izraslinu.

- Kad sam se najmanje nadala nekim promjenama, dogodio mi se show. U njemu sam i sama saznala koliko mogu pomaknuti svoje granice (strpljenje, izolacija), donio mi je predivne ljude u život koje nikad ovako ne bih upoznala. Ali da nisam sudjelovala, možda bih i odgađala sistematski rutinski pregled kojim mi je dijagnosticirana benigna izraslina koju moram ukloniti nakon svih ovih slavlja - napisala je Nandi, a u razgovoru za RTL objasnila je i o čemu se točno radi.

RTL

Nandi Uzelac

 

- Osoba sam koja, ukoliko je nešto ne zaboli, ne posjećuje liječnike kao hipohondar, primitivno, znam. Inače imam policistične jajnike tako da sam promjene u abodomenu pripisivala njima. Dok nije došao sistematski i nakon toga strka po ordinacijama - kaže Nandi pa nastavlja: "Prvo je uočena oveća zatamnjena površina pa smo napravili patohistološke nalaze, biopsije i sve što slijedi. Dan kad je bila studijska emisija, bila sam jako zabrinuta. Već sam imala izraslinu na nozi koja je operativno uklonjena prije devet godina". 

A benigna je, srećom, i novootkrivena izraslina.

- To će biti moja, nadam se, druga pobijeđena bitka. Sad ću, pri povratku u Split, to operativno ukloniti, navodno su to realtivno bezopasne i rutinske operacije. No ponavljam, ovo mi je druga, tako da mi nije svejedno. Roditelji su, jasno, isto zabrinuti. Jedinica sam i jako smo povezani - izjavila je Splićanka za RTL i otkrila planove za 2019. godinu.

- Zasad mi je zdravlje prioritet, a nakon toga ću se pozabaviti s još nekoliko ispita koji su mi ostali na fakultetu - zaključila je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo