NITKO NIJE ZNAO DA SU U VEZI

'NIKAD NISAM ODUSTALA OD LJUBAVI' Jedna od najcjenjenijih glumica u Hollywoodu, čiji bivši partner je tragično preminuo, udala se u potpunoj tajnosti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.07.2018. u 09:13

CANNES, FRANCE - MAY 18: Actress Michelle Williams attends
Getty Images

Michelle Williams

 

Michelle Williams (37) jedna je od onih holivudskih zvijezda koja svoj privatni život od javnosti skriva "kao zmija noge". Glumica, koju smo gledali u popularnoj TV seriji "Dawson's Creek", poslije koje je briljirala u blockbusterima "Tužna veza" i "Planina Brokeback", s pokojnim kolegom Heathom Ledgerom dobila je kćer Matildu (12), ali poslije njegove smrti od predoziranja lijekovima 2008. malo toga znalo se o Michelleinu ljubavnom životu.

Početkom godine portal The Mirror pisao je kako se glumica zaručila za Andrewa Youmansa, financijskog stručnjaka iz New Yorka, i to nakon što je na dodjeli nagrada Zlatni globus snimljena s velikim dijamantnim prstenom na ruci, no ta vijest bila je - lažna.

Naime, Williams je u intervjuu za novi broj časopisa Vanity Fair napokon priznala kako se uistinu udala, ali za američkog glazbenika Phila Elveruma (40).

Vjenčanje se održalo početkom srpnja u potpunoj tajnosti, prenosi Contact Music. Na ceremoniji je, osim glumičine kćeri, bila i Philova trogodišnja kći Agathe.

- Nikad nisam odustala od ljubavi. I nikad nisam voljela pričati o svojim vezama. Ali Phil nije samo netko... Način na koji me on voli je način na koji želim živjeti svoj život, zauvijek. S njim se napokon osjećam slobodnom - izjavila je Williams za Vanity Fair.

Nije poznato koliko su glumica i glazbenik bili u vezi prije vjenčanja.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo