NITKO NIJE ZNAO DA SU U VEZI

'NIKAD NISAM ODUSTALA OD LJUBAVI' Jedna od najcjenjenijih glumica u Hollywoodu, čiji bivši partner je tragično preminuo, udala se u potpunoj tajnosti

 
Michelle Williams
 Getty Images

Michelle Williams (37) jedna je od onih holivudskih zvijezda koja svoj privatni život od javnosti skriva "kao zmija noge". Glumica, koju smo gledali u popularnoj TV seriji "Dawson's Creek", poslije koje je briljirala u blockbusterima "Tužna veza" i "Planina Brokeback", s pokojnim kolegom Heathom Ledgerom dobila je kćer Matildu (12), ali poslije njegove smrti od predoziranja lijekovima 2008. malo toga znalo se o Michelleinu ljubavnom životu.

Početkom godine portal The Mirror pisao je kako se glumica zaručila za Andrewa Youmansa, financijskog stručnjaka iz New Yorka, i to nakon što je na dodjeli nagrada Zlatni globus snimljena s velikim dijamantnim prstenom na ruci, no ta vijest bila je - lažna.

Naime, Williams je u intervjuu za novi broj časopisa Vanity Fair napokon priznala kako se uistinu udala, ali za američkog glazbenika Phila Elveruma (40).

Vjenčanje se održalo početkom srpnja u potpunoj tajnosti, prenosi Contact Music. Na ceremoniji je, osim glumičine kćeri, bila i Philova trogodišnja kći Agathe.

- Nikad nisam odustala od ljubavi. I nikad nisam voljela pričati o svojim vezama. Ali Phil nije samo netko... Način na koji me on voli je način na koji želim živjeti svoj život, zauvijek. S njim se napokon osjećam slobodnom - izjavila je Williams za Vanity Fair.

Nije poznato koliko su glumica i glazbenik bili u vezi prije vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:31