RAZOČARANA GLUMICA

'NIKAD SE NISAM OSJEĆALA TAKO JADNO I PONIŽENO' Mila Kunis se nakon dugo godina vratila u rodnu zemlju. Možda bolje da nije...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.11.2017. u 12:38

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 28: Actress Mila Kunis attends the UK film premiere of Oz: The Great and Powerful at the Empire Leicester Square on February 28, 2013 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Getty Images

Roditelji Mile Kunis, majka Elvira, profesorica fizike, i otac Mark, građevinar, 1991. odlučili su napustiti rodnu Ukrajinu i preseliti se u Sjedinjene Američke Države. Popularna holivudska glumica tada je imala samo sedam godina.

- Moja obitelj nikad nije bila siromašna. Nismo bili ni bogati, ali ništa nam nije nedostajalo - mama i tata jednostavno nisu vidjeli nikakvu perspektivu za brata i mene u Ukrajini. Htjeli su nam pružiti bolje i više, zato su i otišli na drugi kraj svijeta - rekla je svojedobno Mila.

U intervjuu, koji je dala za Net-a-porter.com, 34-godišnja glumica otkrila je kako je tek nedavno posjetila rodnu Ukrajinu, i to prvi put otkad ju je napustila. Kunis je na tom putovanju pratio suprug Ashton Kutcher (39).

S obzirom da je Mila silno željela ponovno vidjeti kuću u kojoj je odrasla, par se zaputio na zapad Ukrajine, točnije u grad Černovci.

- Sletjeli smo u zračnu luku, ali ja nisam osjetila ništa... Nije bilo nikakve povezanosti s tim mjestom, iako sam se ondje rodila, iako sam ondje provela dio djetinjstva... Kad smo napokon došli do moje rodne kuće i pokucali na vrata, gospođa koja ondje živi, odmah nas je potjerala, zamislite! Pokušala sam joj objasniti tko sam i što želim, ali nije mi ni dala priliku da joj objasnim, uopće ju nije bilo briga! Nikad se nisam osjećala tako jadno i poniženo - prisjetila se Kunis, a prenosi Metro.co

ELIPSO

Izdvajamo