SVESTRANA I LIJEPA

Nikolina iz '3,2,1 - kuhaj!' nakon ljeta u Pažaninovoj kuhinji vratila vitku liniju, pogledajte video u kojem je bila model, a glumila je i u spotu...

 
 Screenshot

U kuhinji restorana "Štorija" na splitskoj Rivi, u kojemu glavnu riječ vodi proslavljeno TV lice, chef Ivan Pažanin, ovoga ljeta očito se jako puno radilo, piše Slobodna Dalmacija.

Rekli bi da u prilog toj tvrdnji ide najnovija fotografija koju je na Instagramu podijelila Nikolina Pirizović, Riječanka koju je publika upoznala kao natjecateljicu u showu "Tri, dva, jedan - kuhaj!", a na kojoj je u prvi plan došla njezina elegantna figura.

Žestoki ritam rada u vrućoj kuhinji, uz sav stres, mora imati i neku dobru "nuspojavu", a ta je, očito, da se kilogrami tope. Ukoliko ih kuhari, a što je također razumljivo, ne nadoknade u satima opuštanja nakon ludila, koji su redovito noćni, piše Slobodna Dalmacija.

Kako bilo, odjevena u crne hlače i crni kratki top, lijepa kuharica zaslužila je brojne komplimente.

- Top! Ekstra! Looking good! - laskali su joj pratitelji na društvenim mrežama.

Po struci frizerka, kulinarski nadarena Riječanka u ranijoj je mladosti očito bila otvorena prema različitim poslovnim izazovima.

Tako je "isplivao" i zanimljiv video u kojemu je Nikolina, zajedno sa sestrom Ivanom, uprizorila styling pin up djevojke, koji joj sjajno pristaje, a pojavila se i u videospotu Damira Kedže...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 05:16