RASPRAVA

NIVES NAPALI ZBOG DEKOLTEA, ONA ODGOVORILA 'Nisam tip žene kojoj se svijet vrti oko falusa. Ne pridajem mu transcendentalna svojstva'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 12:57

Vodice, 080618.
Gala vecera CMC festivala na kojoj su domacini bili Nives Celzijus, Mladen Grdovic, Jasmin Stavros, Zlatko Pejakovic i Nina Donelli.
Na fotografiji: Nives Celzijus i Zlatko Pejakovic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Zlatko Pejaković i Nives Celzijus

 

S obzirom da se o njezinu dekolteu s vodičkog CMC festivala već danima raspravlja diljem Lijepe naše, o svemu se na društvenim mrežama napokon oglasila i ponosna vlasnica istoga - Nives Celzijus (36).

Nakon što je njezin menadžer Vedran Strukar na Facebooku napisao "kako ne razumije zašto je pojavljivanje jedne lijepe i uspješne žene na zabavnoj večeri u nečemu što joj savršeno stoji izazvalo tekstonske poremećaje na našoj estradi", lavina komentara više se nije mogla zaustaviti.

Većina je bila na njegovoj strani, a onima koji smatraju kako je seksi Nives možda ipak malo pretjerala s pokazivanjem grudi, pjevačica, glumica i spisateljica odgovorila je na najoriginalniji mogući način: "Ako ja smijem iznijeti svoje mišljenje, a nadam se da smijem, po meni je minoriziranje vaš stav da žena nešto odijeva zbog muškaraca. Uzmite u obzir da postoje žene kojima se svijet ne vrti ovo falusa i koje mu ne pridaju transcendentalna svojstva. Odijevam se onako kako želim i isključivo zbog sebe". 

A onima koji su je napali zbog seksi odjeće obratila se i na svom profilu na Instagramu:

- Potpuno je nebitno smatrate li to ukusnim ili neukusnim, kao što je potpuno nebitno i što ja mislim o vašim odjevnim kombinacijama. Odijevam se onako kako mi raspoloženje nalaže - ne činim to da bih izazvala pažnju, zavodila ili zato što je to 'in'. Ja sam oduvijek takva kakva jesam i ne mislim se mijenjati kako bih vama ugodila.

Nisam došla na školsku priredbu, već na večeru s odraslim ljudima. I uostalom, ti komentari 'što će djeca reći na sisu'... Djeca nikad nisu vidjela sise? Djeci pokrivate oči kad se žene pored njih sunčaju u toplesu? Pokrivate im oči ako žena pored njih doji? Učite ih da su sise nešto sramotno, a kad odrastu, ne želite prihvatiti da vam je sin gay i da mu se gade ženske sise?

Odjeća ne čini čovjeka, ali vaše prihvaćanje ljudi onakvima kakvi jesu vas čini čovjekom - napisala je Nives i dobila skoro 20.000 lajkova.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo