PRONAŠLA SVOJU OAZU MIRA

NOVI ŽIVOT NAŠE POPULARNE PJEVAČICE Sanja Doležal otkrila kako više ne živi u Zagrebu: 'Sve uzgajam sama, a ono što nemam, nabavljam od suseljana'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2017. u 11:40

Zagreb, 030815. TV voditeljica Sanja Dolezal.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Poznata je stvar da popularna pjevačica i voditeljica Sanja Doležal već godinama uživa u svojoj vikendici uz rijeku Mrežnicu - upravo je ondje s obitelji provodila ljeta, a zadnjih nekoliko godina nije ni išla na more jer je, kaže, u netaknutoj prirodi i obilju uroda iz vlastita vrta, u selu u okolici Karlovca, pronašla sve što joj treba za potpuno opuštanje i užitak, piše Slobodna Dalmacija.

Ovih dana Sanja je otkrila kako se u svoju oazu uz Mrežnicu potpuno preselila.

- Sin Luka i kći Lana dovoljno su veliki. Više nisu neposredno i svakodnevno ovisni o mojoj blizini - ispričala je Doležal gostujući u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma #vikend".

Pjevačica danas živi u prirodi, uzgaja vlastito voće i povrće, sprema zimnicu, a gumene čizme postale su joj neizostavan dio garderobe.

Sanja je ispričala i kako u obližnjem mjestu ima sve što joj je potrebno u svakodnevnom životu, a ono što ne uzgaja sama, nabavlja, kaže, od suseljana.

Izdvajamo