SIENNA & JUDE

Obnovljena veza snažnija od bilo koje nove ljubavi

Sienna se s Judeom spetljala 2003., sve je bilo idealno godinu dana, zaručili su se, a onda ga je zatekla u krevetu s drugom ženom

Moja dadilja je doista nevjerojatno seksi, jeste li primijetili kako je svi muškarci promatraju, trebam li se bojati?”, nekako tako obratila se uzbuđena Charlotte svojim prijateljicama na jednom od njihovih zajedničkih ručkova. Dakako, riječ je o Charlotte iz serije “Seks i grad”, a ovaj interventni sastanak s prijateljicama dogovorila je u njihovom drugom filmu. Samantha je prekida i kaže: “Trebalo bi donijeti zakon protiv turboseksi dadilja”, na što Carrie spremno uleće s dosjetkom da bi ga trebao donijeti Jude Law, a zvao bi se Judeov zakon.

Tako je preljub s dadiljom - najveće životno poniženje koje je doživjela glumica Sienna Miller - postalo dio popularne kulture. Sienna se spetljala s najljepšim muškarcem na svijetu Judeom Lawom, kako ga je opisala kolegica Naomi Watts, negdje krajem 2003., dok je Jude snimao remake filma “Alfie” o nepopravljivom londonskom ženskaru koji svojim britanski nagalaskom i plavim, nevinim očima sistematski slama srca Njujorčanki. Jude se očito veoma uživio u ulogu…

Raskinula zaruke

Sienna i Jude ubrzo su se zaručili i postali najljepši, najfotografiraniji, najtraženiji par londonske društvene scene. Sve je bilo ‘fabulozno’ otprilike godinu dana, no onda ga je Sienna, koja je tada tek napunila 23 godine, zatekla u krevetu s još mlađom babysittericom. Poludjela je, raskinula zaruke, javno se zaklela da više nikad neće imati posla s gadom koji može napraviti nešto tako nisko… Sve se to dogodilo prije nepunih pet godina.

No, prije nekoliko dana Sienna i Jude vjenčali su se u Laosu, po lokalnoj budističkoj tradiciji koja uključuje nekoliko redovnika i narukvice od bijelog i crvenog konca ispletene za vrijeme ceremonije.

Sienna je bila ‘druga žena’

Par će organizirati i zapadno vjenčanje, no datum i mjesto još nisu poznati. Vezu su ponovno započeli negdje krajem 2009., kad su oboje radili u kazalištu na Broadwayu, a nakon toga ubrzo su ponovno postali najradije viđeni par londonske party scene.

U međuvremenu, Jude Law spetljao se s mnogim ženama, a jedna američka manekenka nedavno mu je rodila četvrto dijete. I Sienna je bila veoma aktivna na društvenoj sceni, čak toliko da je stekla veoma moćnu londonsku neprijateljicu Kate Moss, jer je gotovo slomila srce njezinu prijatelju, otkačenom glumcu Rhysu Ifansu (smiješni Grantov prijatelj iz “Notting Hilla”). Hodala je i s bogatim nasljednikom Gettyjeva bogatstva, oženjenim ocem četvero male djece.

Kao što su za vrijeme “afere dadilja” pisali britanski tabloidi, Sienna nije trebala biti tako neizmjerno iznenađena što je Jude vara. U njegovu života ona je bila “druga žena”, baš kao i u Gettyjevu; kad su se upoznali, Jude Law još je bio u braku sa 7 godina starijom, ne naročito uspješnom glumicom i voditeljicom Sadie Frost, s kojom je imao troje male djece i četvrto, nešto starije, iz njezina prethodnog braka.

No, bez obzira na te burne priče iz prošlosti, Sienna i Jude na fotografijama s talijanskog ljetovanja i posjete Laosu djeluju neizmjerno zaljubljeno i sretno. Jesu li “podgrijane veze” snažnije od novih? Je li nanovo probuđena ljubav poput požara koji se rasplamsa od iskre koja je dugo tinjala?

Lako je moguće da su se upoznali premladi. Englezi imaju poslovicu koja na hrvatskom zvuči puno prostije nego na engleskom i kaže da mladi frajeri moraju posijati svoje divlje sjeme prije nego što se skrase. Jude ga je do danas, do svoje 38. godine, zasigurno posijao.

Seks pomirenja

Hodao je s najzgodnijim ženama Londona, New Yorka i Los Angelesa, dokazao se kao glumac, zaradio mnogo novca i shvatio da mu nikada nije bilo tako lijepo kao sa Siennom. Ona je, čini se, znala oduvijek da je Jude za nju fatalan. Kad jednom nešto izgubiš, tek onda shvatiš do kraja koliko ti je to značilo. Čak i u vezama ta spoznaja može biti odlučujuća, baš kao i strastan seks pomirenja. Vrijeme će pokazati jesu li Jude i Sienna konačno pronašli onu/onog pravog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:50