NOVI FRAJER

Od lijenog nezaposlenog glumca do cyber heroja

Worthington tvrdi da je nakon faksa bio ‘prelijen za traženje posla’

ZAGREB - Sam Worthington, 33-godišnji glumac kojega ćemo gledati u glavnoj ulozi u SF hitu Jamesa Camerona “Avatar”, do prije dvije godine bio je tek anonimni australski glumac kojemu se nije smiješila velika karijera, kamoli holivudska koja donosi mnogo više novca i slave. Sam je objasnio u nedavnom intervjuu da je nakon studija glume bio “lijen i neaktivan” u traženju posla, sve dok nije dobio ulogu u australskoj horor-uspješnici “Rogue”.

Uslijedila je uloga u “Terminator: Spasenju” gdje je u ulozi polurobota polučovjeka Marcusa stekao milijune fanova, posebice među ženskom publikom. Zapeo je za oko i holivudskim producentima, pa tako osim “Avatara”, koji će dobiti i dva nastavka, predviđa mu se i uloga Batmana te je snimio remake fantazije “Clash of the Titans” u kojem ima glavnu ulogu. Stoga je već proglašen holivudskim ne akcijskim, nego cyber herojem.

Da mu popularnost raste dokazuju i uloge u remakeu drame “The Debt” s Helen Mirren te posebno u “Tell Me”, romantičnoj drami u kojoj su mu partnerice Keira Knightley i Eva Mendes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:12