NOSI JOJ SE PLAVA BOJA

ODJENULA DVIJE I POL PROSJEČNE HRVATSKE PLAĆE Seve pokazala eklektičan imidž, oduševila i Todorićevu kćer, također veliku ljubiteljicu mode

 
 INSTAGRAM

Severina se sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom već nekoliko dana odmara u Parizu, svjetskoj prijestolnici mode.

Nakon što je posjetila Disneyland, splitska pjevačica na Instagramu se pohvalila i fotografijom iz Montmartrea, pariškog kvarta koji mnogi zovu umjetničkim središtem grada, što nimalo ne čudi s obzirom da su ga za života obožavali i proslavljeni slikari Vincent van Gogh te Pablo Picasso.

Severina je pratitelje na društvenoj mreži i ovaj put oduševila odvažnim stylingom - pozirala je u dugačkoj čupavoj plavoj bundi bez rukava, uz koju je iskombinirala baršunaste gležnjače u istoj boji belgijskog dizajnera Driesa van Notena, čija cijena iznosi oko 6500 kuna.

- Kad je netko zgodan, može i 'čupavac' namontirati na sebe! Plišanac jedan plavi! Divna si, savršena - tepali su regionalnoj glazbenoj zvijezdi prijatelji, a oglasila se i Iva Balent, kći odbjeglog poduzetnika Ivice Todorića - Severini je ispod fotografije ostavila jedno, ali vrijedno plavo srce.

S obzirom da se cijene bundi brenda Inverno Caldo, a tirkizna je dio njihove nove kolekcije, u Beogradu kreću od 5 do 9 tisuća kuna, "običan" Hrvat za Severininu odjevnu kombinaciju iz Pariza morao bi izdvojiti čak dvije i pol prosječne plaće.

Obožavam #montmartre @inverno_caldo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:56