IZRAVNA KAO I UVIJEK

'ODLUČILA SAM ZATVORITI TRGOVINU ONDJE DOLJE' Legendarna glumica u dobi od 80 godina odrekla se spojeva, a tvrdi kako joj ni seks više nije 'napet'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 12.09.2018. u 12:47

 • Bongarts / Getty Images

  Jane Fonda

   

  Jane Fondu (80) ove godine imali smo prilike gledati u novom filmu "Book Club" ("Klub zadovoljnih žena"), u kojemu glavne protagonistice, četiri umirovljenice, uspiju "osvježiti" svoje ljubavne živote čitajući erotski roman "50 nijansi sive" autorice E. L. James.

  Holivudska ikona Fonda u jednom intervjuu iz 2012. izjavila je kako "i u poznim godinama ima itekako uzbudljiv seksualni život", ali nedavno je priznala kako se situacija na tom području ipak drastično promijenila.

  - Intimnost s godinama postaje sve bolja jer je logično da bolje razumijemo vlastita tijela. Zrele i starije žene znaju što hoće i ne boje se to tražiti od svojih partnera. Ipak, ja u dobi od 80 više ne idem na spojeve. Jednostavno sam odlučila zatvoriti 'trgovinu ondje dolje'... - izjavila je legendarna glumica i dvostruka dobitnica Oscara.

  Dodala je i kako rado čita erotsko te pornografsko štivo, s kojim se prvi put susrela dok je svojedobno živjela u Francuskoj, prenio je The Mirror. Ipak, o hit knjizi "Pedeset nijansi sive" baš i nema najbolje mišljenje.

  - Nekako mi je previše 'pitoma'. Ništa posebno - zaključila je Jane poslije čitanja.

  Inače, glumica iza sebe ima tri propala braka, a lani je prekinula vezu s dugogodišnjim partnerom, glazbenim producentom Richardom Perryjem (76).

  Profimedia, INSTAR Images

  Jane Fonda i Richard Perry

   

  Izdvajamo