NOVA VEZA

'ONA JE PREKRASNA! PUNO SE SMIJEMO I ZAJEDNO IDEMO NA VJERONAUK' Poznati reper, koji se iz pakla droge izvukao zahvaljujući Bogu, opet ljubi

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Zagrebački reper Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, zbog problema s drogom nekoliko puta završio je u komuni, ali danas ponosno kaže kako se napokon, i to zauvijek, riješio poroka.

Smisao života pronašao je u vjeri, a Bog mu je, objašnjava, postao najveća inspiracija za stihove kojima mlade upozorava na štetne posljedice konzumiranja opijata.

Tako je Stoka ovih dana gostovao u jednoj riječkoj srednjoj školi, gdje je okupljenima govorio o vlastitom životnom putu, a tom prilikom ugostio ga je i Nadbiskupski ordinarijat.

A poznati reper s Kvatrića za Story je potvrdio kako mu je krenulo i u ljubavi - naime, 36-godišnji Stoka sretno je zaljubljen, a za novu djevojku ima samo riječi hvale.

- Ona je prekrasna! Puno se smijemo, zajedno idemo na vjeronauk... Zajedno smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli odnos. Velika mi je potpora i kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu - izjavio je Marin Ivanović za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:47