NOVA VEZA

'ONA JE PREKRASNA! PUNO SE SMIJEMO I ZAJEDNO IDEMO NA VJERONAUK' Poznati reper, koji se iz pakla droge izvukao zahvaljujući Bogu, opet ljubi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.12.2017. u 17:26

Zagreb, 240511.
Cinestar Arena IMAX svecana premijera komedije Mamurluk.
Na slici: Reper Marin Ivanovic Stoka.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

 

Zagrebački reper Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka, zbog problema s drogom nekoliko puta završio je u komuni, ali danas ponosno kaže kako se napokon, i to zauvijek, riješio poroka.

Smisao života pronašao je u vjeri, a Bog mu je, objašnjava, postao najveća inspiracija za stihove kojima mlade upozorava na štetne posljedice konzumiranja opijata.

Tako je Stoka ovih dana gostovao u jednoj riječkoj srednjoj školi, gdje je okupljenima govorio o vlastitom životnom putu, a tom prilikom ugostio ga je i Nadbiskupski ordinarijat.

A poznati reper s Kvatrića za Story je potvrdio kako mu je krenulo i u ljubavi - naime, 36-godišnji Stoka sretno je zaljubljen, a za novu djevojku ima samo riječi hvale.

- Ona je prekrasna! Puno se smijemo, zajedno idemo na vjeronauk... Zajedno smo već pola godine, lijepo nam je, imamo zreli odnos. Velika mi je potpora i kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjujemo. Ona je vrlo konkretna žena koja ne dopušta propuste i to me veseli jer me malo podsjeća na komunu - izjavio je Marin Ivanović za Story.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo