SVE ZBOG SERIJE

'ONO, SKINITE MI SE VIŠE!' Jelena Veljača opet u obračunu s hejterima: 'Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.09.2018. u 13:18

Zagreb, 250418.
Max&Co, Teslina ulica.
Predstavljanje Sky is the limit kolekcije.
Na fotografiji: Jelena Veljaca.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Jelena Veljača

 

Serija "Pogrešan čovjek", čiji su autori Jelena Veljača i Milo de Grisogono, odnedavno se prikazuje na RTL-u, a zanimljivu priču mogu pratiti i gledatelji u Srbiji, koji su, ako je vjerovati brojkama kojima se na Instagramu pohvalila Veljača, itekako zainteresirani za novi TV projekt.

- Hvala Beogradu što je sinoć gledao 'Pogrešnog čovjeka' na Prvoj u tako velikom broju. I ja vas volim - 1,018.000 gledatelja u Srbiji - napisala je Jelena na društvenoj mreži, nakon čega su se njezini pratitelji osvrnuli i na neke nedavne prilično negativne komentare zbog još jedne hrvatsko-srpske suradnje.

- Jako je ružno da netko komentira kako se netko ponižava i da serija ima političku konotaciju. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora - zaključila je jedna obožavateljica, a Veljača je, osim što se složila s njom, bez okolišanja odgovorila svim dežurnim hejterima bez pokrića:

- Na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz Srbije te priča nema nikakvu nacionalno/političku konotaciju, već je čista ljubavna priča. Ono, skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi. Hejteri, ciao - bila je oštra Jelena.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo