BIO JE MALI, ALI SVJESTAN OPASNOSTI

'OSJEĆAO SAM NEOPISIV STRAH. MISLIO SAM DA ĆE MI TO BITI POSLJEDNJI DANI...' Sin Lepe Brene o otmici i njezinim posljedicama koje ga i dan danas muče

 
 INSTAGRAM

Stefan Živojinović (25), srednji sin regionalne pjevačke zvijezde Lepe Brene i bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića, za srpski Telegraf progovorio je o paklu koji ga je zadesio kad mu je bilo svega osam godina.

Tada su ga, naime, oteli ispred obiteljske kuće u beogradskom naselju Bežanijska kosa, a kriminalci su od njegovih roditelja tražili otpremninu od 2,5 milijuna tadašnjih maraka. Stefan je oslobođen tjedan dana poslije, a do danas, nažalost, nije razjašnjeno tko je naručio i izveo njegovu otmicu.

- Bojao sam se da će mi to biti posljednji dani u životu. Iako mali, bio sam itekako svjestan opasnosti. Osjećao sam neopisiv strah jer nisam znao što će biti sa mnom... U jednom trenutku pomirio sam se sa situacijom... Shvatio sam da ne mogu napraviti apsolutno ništa - izjavio je Stefan.

Dodao je kako je poslije otmice naučio cijeniti svaki novi dan kao da mu je posljednji.

- Pobijedio sam traume, iako su mi u dubini duše ostali neki strahovi... Nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića... Ne želim da me pamte samo po otmici, nego po mojemu glasu, mojim pjesmama... Neću da me drugi sažaljevaju - zaključio je Stefan, koji je krenuo majčinim stopama i ozbiljno se posvetio glazbenoj karijeri.

#rokenrol #rokeri ❤

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Sretna nova godina svima sve najlepse od srca ❤

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:55