JENNIFER I CHRIS MARTIN

OTKRIVENO ZAŠTO GA JE NOGIRALA 'Dosadilo joj je gledati kako se igra sretne obitelji s bivšom, a nju skriva'

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 15: Jennifer Lawrence attends 'The Hunger Games: Catching Fire' Paris Premiere at Le Grand Rex on November 15, 2013 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
 Pascal Le Segretain/Getty Images / 2013 Getty Images

Nakon četiri mjeseca ljubavne romanse Chris Martin i glumica Jennifer Lawrence prekinuli su svoju romansu.

Prema riječima bliskog izvora za Daily Mail: 'Jennifer je dosadilo gledati kako se Chris igra sretne obitelj s bivšom ženom Gwyneth Paltrow i iritiralo ju je što u isto vrijeme nju pokušava sakriti od javnosti.'

Podsjetimo, lijepa 24-godišnjakinja u tajnu romansu se s Chrisom Martinom upustila nakon prekida s Nicholasom Holtom, bivšim dečkom. Iako su se oboje skrivali od fotoaparata, paparazzi su ih uhvatili nakon iheart glazbenog festivala. Ipak, o svojoj vezi nikad nisu pričali u javnosti.

Chris Martin pak u zadnje vrijeme njeguje vrlo bliske odnose sa bivšom suprugom s kojom ima i dvoje djece, Zanimljivo je kako je Jennifer s glazbenikom prekinula samo dan nakon Chrisove intimne večere s bivšom.

Ipak, već neko vrijeme šuška se da je Gwyneth totalno preboljela Chrisa te da izlazi s jednim od kreatora američke hit serije 'Glee', Bradom Falchukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:20