OPSJEDALE GA

'OTVORENO SU MU SE NUDILE' Johnnyja Deppa zbog napasnih 'prijateljica noći' morali premjestiti na tajnu lokaciju u Beogradu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.02.2019. u 14:27

ZURICH, SWITZERLAND - OCTOBER 05: Johnny Depp writes autographs as he attends the 'Richard Says Goodbye' premiere during the 14th Zurich Film Festival at Festival Centre on October 05, 2018 in Zurich, Switzerland. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images

Johnny Depp

Američki glumac Johnny Depp (55) trenutačno u Beogradu snima novi film "Minamata", a osim što je za vrijeme boravka u srpskoj metropoli dobio jako osiguranje, danonoćno su mu na raspolaganju i kombi sa zatamnjenim staklima te vozač.

Brojni obožavatelji već danima nemaju mira i na sve moguće načine pokušavaju barem uživo vidjeti slavnu holivudsku zvijezdu, no ako je vjerovati srpskim medijima, glumcu ozbiljne probleme rade tamošnje prostitutke.

Naime, hotel u kojemu je Depp prvotno odsjeo počele su opsjedati lokalne "prijateljice noći", zbog čega je Johnny morao biti premješten u drugi hotel.

- Otvoreno su mu se nudile, neke osobno, a neke preko hotelskih zaposlenika... - objavili su srpski mediji.

S obzirom da će snimanje "Minamate" u Beogradu trajati punih pet tjedana, junak "Pirata s Kariba" prebačen je na tajnu lokaciju kako bi maksimalno mogao uživati u privatnosti.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo