SEKS AFERA

'OVAKO PI**A PLAČE I MOLI ME DA BUDEM S NJIM' Srbiju trese neviđeni seks skandal, gole fotografije i uvrede sijevaju sa svih strana

 
 Twitter, INSTAGRAM

Porno skandal Jelene Karleuše (40) koji "trese" regiju tek se, čini se, počeo zahuktavati. Nakon što su u javnost procurile eksplicitne fotografije srpske folk dive, koje je ona sama navodno slala bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu (29), između aktera ove afere izbio je pravi rat na društvenim mrežama.

Naime, Jelena je fanovima na Twitteru objasnila kako je riječ o fotomontaži, a sve je potkrijepila objavom u kojoj je otkrila kako ona na "najintimnijem mjestu ima jako karakterističan madež za koji zna samo njezin suprug".

Bijesna Karleuša zatim je objavila i Ognjenov broj telefona, ali i screenshotove komunikacije koju je vodila s njim.

- Ja sam duh! Ne postojim više. Pijem sam kod kuće! Mrtav sam pijan! Ako umrem večeras, znaj da sam ti najbolji prijatelj! - piše u porukama koje je objavila pjevačica.

- Zašto bi ti umro? Što je tebi? - odgovorila mu je ona.

Poslije je objavila i fotografiju uplakanog nogometaša, ali i onu njegova spolnog organa, koju joj je, objasnila je, proslijedila kolegica - pritom mu se narugala opisavši njegov penis kao "mikro kur...".

- Ovako pi..a plače i moli me da budem s njim - obrušila se folk diva na Vranješa.

A o svemu je napokon progovorio i Karleušin suprug, također nogometaš, Duško Tošić (33).

- Što da kažem, bit ćemo još jači, a go.na neka kenjaju - rekao je, a prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 03:28