KAKAV PAR!

OVO JE LJEPOTICA KOJA JE OSVOJILA SRCE DINE JELUSIĆA Zgodna pravnica nije ni trepnula na tračeve o kemiji između pjevača i glumice Tare Thaller

 
 FACEBOOK

Pjevač Dino Jelusić, kojeg gledamo i slušamo u aktualnoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju", ima djevojku, ali nipošto nije riječ o Tari Thaller, glumici kojoj je upravo on mentor u spomenutoj HRT-ovoj zabavnoj emisiji.

Jelusić se ovih dana našao u epicentru romansirane sage o posebnoj kemiji i iskrama koje navodno frcaju između njega i partnerice u showu, a cijelo to vrijeme, i još puno prije, u njegovu srcu mjesto je, kako su otkrile najnovije informacije, držala samo jedna djevojka, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o atraktivnoj Virovitičanki sa zagrebačkom adresom, diplomiranoj pravnici Stelli Kim Janković.

Sudeći po njezinu profilu na Facebooku, radi se o ekološki vrlo svjesnoj djevojci, koja učestalo dijeli apele za zaštitu okoliša i životinja, promovira plivanje i čistoću mora, a angažirala se i dok je trajala velika kampanja u kojoj se prikupljao novac za liječenje male Mile Rončević.

Zajedničkih fotografija s Dinom baš i nema, ali očito je da Stella Kim pomno prati sve njegove nastupe, a one njoj najdraže objavljuje i na Facebooku.

FACEBOOK

Podsjetimo, Jelusić se prošli tjedan obrušio na medije koji su prenijeli informaciju kako su se on i Tara "češkali u backstageu", nakon čega su se mnogi zapitali je li na pomolu možda nova zvjezdana ljubav.

A izjavama poput one koju je dao za Slobodnu Dalmaciju: "Tara i ja smo kliknuli odmah na prvoj probi i uistinu uživam raditi s njom. Nisam mogao dobiti bolju partnericu! Doživljavam je kao jednostavnu, talentiranu i predobru curu. Kemija među nama totalno je prirodna", ipak je, barem donekle, dolijevao ulje na vatru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 03:11